Malin Eriksson

Sightseeing och dans

Kategori: Allmänt

De senaste dagarna har varit proppfulla med danslektioner, rep och sightseeing!
 
Igår tog jag och Viktor tunnelbanan till Financial district, sedan promenaderade vi ner till Battery Park (längst ner på spetsen av Manhattan) sedan till platsen där Staten Islands färjan går ifrån, det var så fint där längst ner mot vattnet:) Sedan promenerade vi upp till Wall street och åt sushi på ett ställe till lunch, sen betade vi oss upp till Chinatown (jättemysigt tyckte jag!) sedan Little Italy, SoHo och tillslut Greenwich Village. En väldigt bra sightseeing-runda! Och strålande sol var det också :)
 
Idag har vi utforskat Brooklyn. Först åkte vi till Williamsburg (en del av Brooklyn). Det var en jättemysig stadsdel verkligen, som en helt annan värld än Manhattan. Sedan åkte vi längre ner i Brooklyn och gick runt lite där och sen över till Manhattan igen via Brooklyn Bridge.
 
Nu är vi tillbaka i lägenheten och vilar vår ömma fötter efter allt promenerande idag..  Men vi ska strax ut och äta på en restaurang här i närheten i Hell's Kitchen. Det är fördelen när man bor mitt i ett restaurangmecka, man behöver inte gå långt för att hitta en bra restaurang:)
 
Hoppas ni har en trevlig helg!
 
Beacons closet - jättebra second hand affär i Williamsburg!
 
 
Vi år brunch/lunch på ett jättemysigt Colombianskt ställe i Williamsburg - Cafecito Bogota tror jag det hette.
 
 
Brooklyn bridge by night.
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: