Malin Eriksson

En dag i matens tecken.. mmm!

Kategori: Allmänt

Idag har jag ätit riktigt fin lunch! Vi var nämligen med projektgruppen för Diplomeringen och provade tre olika varmrätter och tre olika efterrätter för att välja ut meny till Diplomeringsmiddagen :) Det var riktigt roligt och gott, men svårt att välja!





Och det blev god mat till middag också...
Jag, josse och tove gjorde pizza. Med en massa gott på :) Och äkta studenter som vi är gjorde vi två pizzor bara för att få matlådor över! haha:)


Nu ska jag duscha efter dagens träning, blev gym idag faktiskt och det var riktigt kul! Brukar ju alltid köra pass annars men det är faktiskt ganska skönt att köra i gymmet för då behöver man inte passa några tider :) Körde cykel, crosstrainer och ben!


Iväg till skolan!

Kategori: Allmänt

Var väldigt tungt att ta sig upp ur sängen imorse... Behvöde mer sömn kände jag, men det finns det inte tid för. Sitter och äter fruksot nu och ska strax cykla iväg till skolan. Förmiddagen ska ägnas åt möte med projektgruppen för Diplmomeringen och i eftermiddag blir det uppstart av ny kurs! Fortsättning på mikorekonomin :)

Sen ska jag träna, IW och dansaerboics :)

Det var min dagsplanering, ha en bra dag :)


Miss you!

Söndag 26:e mars

Kategori: Allmänt

Hejsan, var länge sen jag skrev ett inlägg sist. Så såhär just innan jag ska sova och påbörja en ny vecka så får ni lite bilder som jag tagit under föregående vecka :)


Semmelbakning och tentaplugg på fettisdag med några från klassen :)




Lunch igår på stan med Emma. Kycklingsllad för 28 kr med Emmas restauranghäfte, inte dåligt ;)








Långprommis med Anna i det fina vårvädret idag :)

Nu ska jag lägga huvudet på kudden och soooova.. ska bli så skönt. Älskar att sova;) Gonatt!

Plugglördag

Kategori: Allmänt




Min utsikt just nu..

Började dagen med ett härligt spinningpass på Stil med Jenny och sofhia :) Riktigt bra start på dagen!

Nu sitter jag och pluggar nationaekonomi och det går faktiskt rätt så bra, fast har fortfaranade en lång väg kvar innan jag är redo för tenta. Hoppas jag hinner dit innan fredag!

Ikväll ska jag och mathilda laga gomiddag och mysa framför teven! Vi ska hyra film eller nån serie, längtar :)

Kram hoppas ni har en superbra lördag! :)

Hej hå snart helg

Kategori: Allmänt

Har varit en väldigt intensiv vecka för mig. I måndags var det skola på förmiddag och sen hela eftermiddagen/kvällen var det förberedning inför Uniaden. Uniaden (stor arbetsmarknadsmässa här i Umeå) hölls på tisdagen och eftersom jag var företagsvärd i Uniaden så blev den dagen väldigt låång, men kul!

Från 7.00 på morgonen till 00.30 på natten, phu, var slut när jag kom hem! Det var mässa hela dagen och på kvällen var det bankett med alla engagerade studenter och alla företag som var med på mässan. Mycket trevlig i alla fall :)

Gårdagen och idag har till största delen bestått av föreläsningar och tentaplugg i mikroekonomin men har även lyckats klämma in dansträning, tvättning, städning av lägenheten och ett spinning/core-pass på Iksu!

Imorgon efter föreläsnignen sätter jag mig på bussen hem till Luleå! Oj, vad jag ser fram emot en lugn helg hemma :) dock blir det rätt mycket plugg inför tentan nästa vecka, men kvällarna ska ägnas åt mys <3

Finbesök från norr i helgen ;)

Kategori: Allmänt









Plugg hela kvällen

Kategori: Allmänt

Känns verkligen som att komma tillbaka till verkligheten när jag kom hem från Hemavan igårkväll. Hade föreläsning idag 9-12 sedan ner till stan för lite ärenden, bland annat att köpa 12 kg potatis till vår Swedish dinner imorgon blev lite armträning att bära hem det kan jag säga ;), sedan hem fixa lite med mail och buddygruppsgrejsimojs :P Sedan har jag bara suttit och pluggat typ, har lite att ta igen från de dagar vi var borta förra veckan. Men det går bra ändå, nationalekonmi är ju faktiskt ganska kul!

Aja, nu ska jag fortsätta plugga här! Ha en trevlig kväll :)




Bilder från Hemavan.Trots att det var lite väl kallt så hade vi ändå helt underbart väder, strålande sol varje dag! :)