Malin Eriksson

Jag ska måla hela världen lilla mamma

Kategori: Allmänt

 
 

Full av energi!

Kategori: Allmänt

 

Tisdag 26 juni

Kategori: Allmänt

Tänk att det snart är juli och det känns ändå inte som sommar! Är ju bara mulet hela tiden, så tråkigt! Speciellt när man är ledig från jobbet, då vill jag ha soool. Aja, hoppas det kommer lite sol snart nån dag. Jag blir så mycket piggare och på bättre humör när det är soligt ute! :)
 
Idag tog jag sovmorgon till 10, jättesköönt! Sedan träffade jag sofhia, magda, josse och tina på Take Away i stan och pratade lite. Sen gick jag över gatan och hyrde film och åkte hem till Blondie och så åt vi vår favoritmat - fjällfil och falukorv ;) och såg på Dear John. Myyys ♥
 
Sedan blev det en joggingtur med Sofhia på ormberget och nu ska jag pch systeryster snart fixa lite middag här hemma! :)  Får se vad vi hittar på för smarrigt..
 
 
 
 
 
 
                                     

Spelkväll

Kategori: Allmänt

 
 
                   
 
Har spelkväll här hemma med familjen. Vi spelade först Alias och sen provade vi ett spel om Luleå som vi hade hemma, men det var inte så roligt så det övergav vi snabbt :P Jag gjorde även LCHF-choklad kaka som faktiskt blev rätt god, med tanke på att det inte var nå socker alls i i alla fall! ;)
 

Gilmore girls

Kategori: Allmänt

 
Igår åkte jag och syrran till Hemmakväll och köpte en säsong Gilmore girls, sen förbi Willys och köpte lite gottis och sen åkte vi hem och spenderade resten av kvällen i soffan! Den serien är faktiskt riktigt mysig :)
 
Midsommarafton spenderades på dagen på Kvantum i kassan ;) efter jobbet tog jag bilen till stugan och umgicks med massa släkt. Bland annat min fina coola kusin Felix! Som ni för övrigt kanske har sett på tv i Felix-reklmen!
 
 
 
 
 

Barbeque last night

Kategori: Allmänt

 

Och ikväll blir det grillning igen! Härligt med riktigt sommarväder!! :)


Hallå

Kategori: Allmänt

Regnbågstårta

Kategori: Allmänt

Igår blev jag och Mathilda sugna på att vara lite kreativa och det ledde till denna vackra skapelse :) Sedan fick vi bjuda över "Svahns-systrarna" på fika så någon kunde hjälpa oss att äta upp den ;) Trevlig kväll med gofika och spel blev det!

Äntligen lite sommarkänsla!

Kategori: Allmänt

Fick äntligen lite sommarkänsla häromdagen när jag och mathilda satt ute i trädgården och solade! Superhärligt :D



Hoppas på fler sådana dagar denna vecka när jag är ledig! Nästa vecka börjar somarjobbet :)

Luleeå

Kategori: Allmänt

Åh, fick reda på tentaresultat idag och jag fick VG på sista tentan, som jag skrev i måndags, i makroekonomi! :D Åh, känns så sköönt! Bra start på sommaren :)

Ikväll har jag och mathilda haft myskväll här hemma och bastat, lagat gomiddag och sett film :)

Imorgon blir det att fira lite studenter! Ska bli roligt!

I tisdags var Graduation dinner. Jag och tre andra tjejer har ju planerat den middagen sen december och det har varit så kul! Kvällen blev verkligen lyckad och det var så roligt att se hur ett projekt som man hållt på med så länge förverkligas! Har fått mer mersmak för det här med att anordna event alltså :)

Här är en bild på vi i projektgruppen:)




Promenad på Tomtebo

Kategori: Allmänt

Så fint att promenera längs Nydalasjön. Skulle springa men har sträckt mig så mycket i låret att det inte gick så bra :/ Men att promenera är rätt härligt det också :) Idag har dagen återigen bestått av plugg.. Jessica kom hit och så har vi pluggat tsm. Nu tror jag dock att plugget är nerlagt för dagen, tentan går som den går:)

Ha en trevlig söndagskväll <3



Saturday

Kategori: Allmänt

Regnig dag. Tog sovmorgon till 11, sen har dagen mest bara bestått av plugg.. Nu blir det dock snart nygjorda kokostoppar och Fast and furious på tv!



Bild från Allstar igår med ett gäng från klassen. :)