Malin Eriksson

måndag

Kategori: Allmänt

bonjour France!

hejdå Sverige!

22 juni måndag

Kategori: Allmänt

idag klev jag upp kl.6! var dock inte uppe länge, typ 10 min. satt med fredrik när han åt frukost och när han for typ 5 min senare gick jag tillbaks till sängen...och sov till halv elva, så skööönt! :)

på eftermiddagen promenerade jag och josse in till stan i det fina vädret och sen stannade vi där och fikade och shoppade lite grann. vi hade först tänkt  köpa glass när vi kom in till stan men ist gick vi till ica och köpte juice, det var himla gott! :D bra köp!

nu ikv har jag varit på räkfrossa. plannja som bjöd ;)

nu ska jag städa!

sommarlov eller arbetslös?

Kategori: Allmänt

det var vääldigt länge sen jag skrev här.. men nu tänkte att jag måste skriva ett litet inlägg, jag har ändå inte så mkt bättre för mig.

i fredags tog jag studenten! yeah! så nu kan man antingen säga att jag är arbetslös eller att jag har sommarlov.. hmm, jag tror jag väljer sommarlov, jag ska ju faktiskt tillbaks till skolbänken i höst. :) och sommarlov låter så mkt härligare och roligare! och mindre deppigt än arbetslös :P

idag har jag varit på jobbintervju, kändes bra, kan hända att jag får jobb längre fram. man vet aldrig :) jag är iaf ute efter jobb just nu! satt i typ två timmar igår och ringde runt till olika ställen. men det är så svårt!

ikv: girls night med jenny och amerikanerna ;) blir nog kul!