Malin Eriksson

Onsdag

Kategori: Allmänt

Shit, det är snart december och fortfarande har ingen snö fallit! Idag var det snarare riktigt tråkigt höstväder, regnigt och blåsigt och grått:/ Men jag har trots vädret haft en bra dag! Även fast den varit lång, har varit i skolan från 8-18, har det gått bra, det har varit ganska roligt ibland till och med ;)

Nu ska jag sätta mig och plugga lite och senare ikväll blir det greys anatomy!! :)

Juste, mathilda kommer hit på fredagkväll. Jag längtar <3

Här kommer lite bilder från första advent, myssöndag:)








Här var vi trötta efter allt bakande och ätande;)









Mina skor har anlänt!

Kategori: Allmänt

Äntligen har mina skor från Ecco shop anlänt! Köpte de i Luleå men fick med fel skokräm så de blev förstörda men nu har de skickat ett nytt par hit så jag ska fara och hämta ut de på posten nu :)


Har på mig min nya fleece som jag köpte på snömässan i söndags, halva priset så ett riktigt kap! Fast den kostade ändå 450 kr i och för sig, men det var det värt för den är såå skön!

Ledig dag

Kategori: Allmänt

Idag är jag ledig, eller vi har inget lärarlett iaf. Jag sysselsätter mig med att läsa boken Statussyndromet som vi har seminarium på imorgon. Den handlar om hur vår sociala position i samhället påverkar vår hälsa. Riktigt intressant faktiskt.

Senare idag blir det träning och så ska vi kanske fara till Rusta och köpa lite julpynt till lägenheten! Är ju första advent på söndag och då ska vi ha julbak och julmys så då måste vi ju ha julpyntat lägenheten också! :)





Åh, längtar till julen!

Ny vecka!

Kategori: Allmänt

En lugn måndag idag, föreläsning 10-12 och nu har jag kommit hem, ätit lunch och ska sätta mig och plugga lite. Ikväll blir det tvätt och träning!

Här kommer tre bilder från i lördags! 





sambosarna;)








Äntligen lördag!

Kategori: Allmänt

Jag och josse sitter och taggar inför party här ikväll :D Lite folk kommer över och sen ska vi fara ut på corona som har uv-färgstema ikv, man blir målad med uv-färg vid dörren och så har de uv-ljus därinne så att man lyser. Cooolt;)







Ha en trevlig kväll! 



torsdag, snart fredag!

Kategori: Allmänt

Snart är det helg igen, gud vad tiden går fort! Dne här veckan har vi börjat med beteendevetenskap, en kurs i psykosocial arbetsmiljö. Det verkar vara en intressant kurs, stor kontrast från statistiken iaf!

Har nyss kommit hem från seminarium på första boken och ska snart iväg och träna med Elin, total training blir det! :)
Tummen upp för det!





tisdag 15:e november

Kategori: Allmänt

Dagarna hemma i Luleå var så mysiga och avkopplande. Träffade fina vänner och umgicks med familjen och Ayla :) for hem till Umeå i lördagsmorse, tidigt - busse gick 05.40 från Luleå. Jag tog den tidigaste bussen för att hinna fram till dammiddagen och som skulle börja kl 13. Dammiddagen är en tradition inom HHUS som anorndas varje år för alla tjejer i HHUS (alltså som studerar ekonomi) av ett gäng killar i HHUS. Det är en heldag med aktiviteter och på kvällen är det sittning! Det var riktigt kul!

I söndags var det en lugn dag, jag och tove var och fikade på skogis med en av mina utbytesstudenter :) På kvällen kom Anna och hennes kompis Tove över och såg film.  och sen kom josse hem!! :)

Nu ska jag byta om och börja röra mig mot IKSU! Ikväll blir det cardiotraining och bodybalance, kör dubbelpass ;)

ha en jättemysig kväll :)

Tenta!!

Kategori: Allmänt

Ska strax åka iväg och skriva statistiktenta, sen bär det var till filmkväll och tidigt imorrnbitti sätter jag mig på tåget till LULEÅ!

Hatar att ha tenta så här sent.. 16-20 skriver vi.. Man går ju bara och väntar hela dagen på tentan. Och blir nervös. Hoppas det går bra!!


Ha en trevlig kväll!



don't be afraid to fail, be afraid not to try

Kategori: Allmänt

Den här helgen har varit så skön. I fredags hade vi international dinner med buddygruppen. Alla fick ta med sig nån maträtt från deras hemland och så dukade vi upp en buffe av all möjlig mat som alla fick ta av! Det var riktigt trevligt och vi blev en hel del, ca 15 personer kanske, kul! :)

Gårdagen och idag har varit lugna dagar, så skönt. Igår pluggade jag på dagen och på kvällen lagade jag och josse middag och såg sedan på film - mys! Idag har jag pluggat och bara tagit det lugnt, och sett på mitt favoritprogram bachelorette, hehe;)

Tenta på tisdag, hemfärd till lule på onsdag!! :) Längtar efter min fina syster.


Från i fredags på Corona med några från buddygruppen. :)


Buffen, såg inte så gott ut på bilden men det var faktiskt riktigt gott!

2011-11-05

Kategori: Allmänt