Malin Eriksson

Hippie!

Kategori: Allmänt

 
        
 
Nu har jag gjort mig i ordning för kvällen! Ska på maskeradfest och eftersom jag inte hunnit/har råd att köpa värsta kostymen så klär jag ut mig som hippie, enkelt och fint ;)
 
Men innan det ska jag på middag hos josse, vi ska laga fläskfilé med rödvinssås och sallad, mmm gott! Lite finare fredagsmat än sist vi åt middag tsm på en fredag, då gjorde vi fiskpinnar ;) Fast det var faktiskt väldigt gott det med!
 
Trevlig fredagkväll och trevlig helg!
 
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
 
Nu har jag just ätit frukost och gjort i ordning matlåda och ska strax cykla iväg till skolan! Föreläsning på förmiddagen, grupparbete på eftermiddagen. Blir en lång dag, kommer åka direkt till dansen efter skolan.
 
Ha en bra dag!
 
 
 

Äntligen fredag!

Kategori: Allmänt

Nu har jag packat i ordning väskan och ska gå upp till köket och äta lite frukost. Sen bär det av till tåget som ska ta mig hem till Lule:) Ska testa Norrtåg som just börjat gå mellan Umeå och Luleå.
 
Trevlig fredag och trevlig helg!
 
 
 

Snart helg igen

Kategori: Allmänt

Redan torsdagkväll, alltså snart helg igen. Veckorna går så fort! Bär av hem till Luleå över helgen för att fira pappa som fyllt 50 år! Det ska bli roligt! :)
 
Slutade skolan tidigt idag, var hemma redan kl tre, riktigt skönt! Har tittat på Svenska hollywoodfruar och ätit mellanmål och nu ska jag strax cykla iväg till Iksu och träna lite! :)
 
Ha en bra kväll!
 

Måndag

Kategori: Allmänt

Har just kommit hem och sjunkit ner i soffan efter en lång dag! Var på skolan kl 8 imorse för att träna på vår presentation som vi skulle ha idag. Sedan fick vi lyssna på alla gruppers presentationer hela dagen lång.. Man var lite trött på att lyssna på alla när klockan började närma sig tre..
 
Efter skolan åkte jag till Iksus nya anläggning Iksu Plus, som ligger precis brevid Designhögskolan, för att premiärträna där! Körde intervaller på löpbandet och sen rygg, mage och triceps :) Körde rätt hårt och det var så skönt!!
 
Sedan åkte jag hem och duschade och bytte om och åkte hem till josse och käkade middag och hade lite möte om ett kommande marknadsföringsprojekt. :)
 
Nu blir det att ta det lite lugnt i soffan med en kopp te och Ensam mamma söker på tv :)
 
 

Off to town!

Kategori: Allmänt

Hejhopp, skönt med helg!!

Har just ätit en lång frukost och läst morgontidningen :) Nu ska jag bege mig ner mot stan för lite fika-dejt med en fin vän ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha en bra lördag!
 
 

Inspiration

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
 
 
 
MIn träningsinspiration!
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen åka iväg och ha myskväll. :)
Ha en bra kväll ♥

Dreams

Kategori: Allmänt

New girl!

Kategori: Allmänt

Vaknade upp hos josse idag :) Mysigt att sova där och äta frukost tillsammns, precis som förra året!
 
Tog en härlig promenad till skolan och sen spenderades hela dagen på Designhögskolan där vi jobbade på vårt projekt. När jag kom hem stod Karin i köket och lagade mat och så bjöd de mig på middag, världens gulligaste är de verkligen! Kunde inte hamnat på ett bättre ställe! Och supergod mat gör det mmm! Lyxigt värre:)

Nu sitter jag här och väntar på att New girl ska börja, så bra och rolig serie! Se den :)
 
 
 
 
 
 

Lördag 8 september

Kategori: Allmänt

Sitter här och tittar på boenden i New York, är ju faktiskt inte allför länge kvar så känner att jag måste boka nåt boende nu snart! Åh, börjar längta så mycket när jag sitter och kollar runt på boenden!!
 
Tog lång sovmorgon idag, till typ 10, sedan åt jag frukost tsm med Karin. Sedan har jag suttit och surfat runt om N.Y helt länge och sett reprisen av SYTYCD ;) Nu ska jag ta en dusch och sen bege mig iväg för lite ärenden. Ikväll blir det party! :) Länge sen sist här i ume så det ska bli kul!
 
Saknar ändå Lule och allt med den fina staden! Till exempel att mysa med Ayla ♥
 
 
 

Snart iväg till gymmet!

Kategori: Allmänt

Har just ätit middag, lite varmkorv, ett ägg, finn crisp och lite fil med musli, mer som frukost än middag egentligen men tog det som fanns och det fick duga :)
 
Ska snart bege mig iväg till Iksu för att träna lite tillsammans emd Frida! Först aerboic dance och sen styrke.
 
Imorgon börjar skolan igen efter en låång ledighet. Känns nästan konstigt att börja plugga igen, men ska bli kul att läsa på Designhögskolan :) Och imorgonkväll har jag min första danslektion, så det kommer nog bli en bra dag imorgon!! :)