Malin Eriksson

Jag saknar min kompis

Kategori: Allmänt

 

Mitt liv är ett skämt

Kategori: Allmänt

Idag har jag provat på bodybalance och det var såå skönt pass! Lugnt och skönt, perfekt att kombinera med något annat pass. Idag sprang jag först 5 km och körde sen bodybalance.
 
Nu sitter jag och äter kvällsfika och ser på "Mitt liv är ett skämt" på tv, PernillaWahlgren ska möta Rickard Olsson. Faktsikt rätt roligt program:)
 
 

Lugn söndag

Kategori: Allmänt

Har en lugn söndag. Ganska skönt efter en väldigt aktiv lördag! Var på Iksus inspirationsdag igår så det blev 4 träningspass! Jag och jenny klev upp 6.30 igårmorse och promenerade till iksu. Sedan körde jag spinning, Nike Training Club, yoga och Sh'bam. Var även ner till stan en sväng och var med i Balettakademins flashmob och fikade med Tove och några från hennes klass, jättemysigt :) På kvällen var jag till Emma och åt middag, men det blev en tidig kväll, var så trött..
 
Idag har jag promenerat i finvädret till Ersboda för en liten handlingsrunda, var till coop, rusta och stadium:)
 
Sedan har jag gjort matlådor inför kommande vecka, korvgryta typ. Den blev jättegod :)
 
Nu ligger jag i soffan och ser på tv, ska snart duscha, sen äta lite lättare middag och sen blir det söndagsfika hos josse :)
 
Det var så mysigt att ha Jenny på besök här  ♥ Önskar vi bodde i samma stad!

Onsdag

Kategori: Allmänt

Gokväll.
 
Har nyss vinkat av mina kära lule-kompisar:) Josse, magda, tove och magdas syrra var här och hälsade på mig ikväll! Vi har haft jättemysigt - fikat scones och pratat :)
 
Idag har jag även hunnit med praktikintervju, skolarbete på design där jag satt och knåpade ihop bilder i  photoshop, varit till fotograf och fotat mig och dansat jazz! Riktigt bra onsdag!
 
Nu ligger jag i sängen med datorn och ska strax sova, upp tidigt imorgon för frukostföreläsning om klädernas betydelse, sedan grupparbete, sedan hhus-möte och sen kommer Blondie. ♥
 
Har gjort så mycket roligt tillsammans med Blondie, det galnaste hittils måste ju ändå vara fallskärmshoppet i somras, åh vill göra det igen! Såå kul! Har många fina bilder därifrån som Isac tog, här får ni se några. Är de inte härliga!?
 
 
 
 
 
 

 
 
 

Då var en grym helg slut..

Kategori: Allmänt

... och jag ska lägga mig i sängen nu och ladda inför en lika bra kommande vecka!
 
 

Sittning ikväll!

Kategori: Allmänt

Alldeles strax börjar reprisen på finalen av mitt favvoprogram! SYTYCD, ska se det och efter det beger jag mig mot Josse. Ska fixa mig lite där och sen ska vi vidare till en i Josses klass för förfest och sedan sittning till kvällen. Ska bli riktigt kul! Och denna sittning kommer blir extra rolig! ;)
 
Sist jag var på sittning var ju faktiskt just innan sommaren, men då var jag själv med och arrangerade den. Ska bli kul och skönt att gå på en sittning då man inte behöver hålla koll på allt utan bara kan njuta av kvällen! :) 
 
Saknar dock tiden med Diplomeringen och vår härliga projektgrupp:) Vill arrangera sådana här event igen! Det är så roligt!! Här är lite fina bilder som vår fotograf tog under Diplomeringen:)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

onsdag 10 oktober

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
 
Sitter och äter frukost och ska på ett tag cykla iväg till skolan. Idag blir det att kreera idéer, så hoppas att min kreativa sida är med mig idag ;) Vi hade presenationer av tre tjänstekoncept igår som vi till på fredag ska utveckla till ett tjänstekoncpet som vi sedan ska arbeta vidare med. Vår kurs nu handlar alltså om tjänstedesign, hur man ska designa tjänster för att de ska bli så bra som möjligt! Ganska rolig kurs :)
 
Ikväll får jag äntligen dansa jazz igen, missade förra veckan då jag var i Stockhlm, så ska bli kul ikväll!
 
Ha en bra dag, det tänker jag ha! :)
 

Tisdag 9 oktober

Kategori: Allmänt

   
 
Efter en lång dag i skolan med en massa presentationer åker jag nu iväg och dansar lite balett! Imorgon blir det skolan hela dagen igen och så mera dans på kvällen, men då jazz!

Helgen i bilder

Kategori: Allmänt

Brunch med syster:)
 
Sen strosa vi på stan..
 
... satte oss ner och fikade:)
 
På kvällen gick vi ut och åt finmiddag på restaurang Angelini.
 
Supergod hamburgare!
 
Utekväll med ett gäng från klassen!
 
Besök av bästa Blondie, vi lagade go middag - lax med lime, chil och ingefära!
 

Nu sitter jag i soffan och laddar inför en en ny vecka! Ska bli kul med ny vecka, hoppas jag hinner med en massa träning, den gångna veckan har jag inte hunnit med att träna så mycket så se fram emot det! :)

Rolig lördag!

Kategori: Allmänt

Jag och syrran har haft en härlig lördag här i Umeå. Idag startade vi dagen med en joggingtur/promenad till coop där vi handlade en massa gott till en god brunch som vi sen avnjöt samtidigt som vi tittade på SYTYCD! :)
 
Nu har vi just kommit hem från stan och ska strax ner på stan igen för finmiddag ute på nån restaurang!
 
Trevlig lördagkväll! ♥

Hej och hå

Kategori: Allmänt

Fredag och hela helgen framför sig! Skönt!

Var ju i Stockholm igår och besökte amerikanska ambassaden och hälsade även på Viktor vilket var kul. Nu har jag snart fixat allt inför New York! Förutom boendet då..  Men det löser sig nog! Inte länge kvar i umeå nu, sedan någon vecka i Luleå och sen bär det av! :o
 
Nu ska jag springa iväg till bussen och åka ner på stan och möta upp systeryster:) Vi ska på bio med Joanna, ska bli mysigt. :)
 
Imorgon får vi se vad vi hittar på, kvällen blir det i alla fall kanske utgång med ett gäng i klassen. Och på söndag kommer min fantastiska Blondie hit och hälsar på mig, yippie!
 
Har en rolig helg att se fram emot, härligt!