Malin Eriksson

alfapet och fjällturer

Kategori: Allmänt

jag, mathilda och fredde sitter och spelar alfapet, men fantasin tog slut för mig när jag bara hade kvar z,q pch n.. :P så sysslesätter mig med annat tills de spelar klart :)
idag har jag, mamma och thilda varit på stan och ätit lunch och kollat på vandringskängor. Vi ska ju bestiga Kebnekaise den 10 aug! och då måste man ju ha rätt utrustning ;)  ska bli riktigt kul, få komma till fjällen lite. Det är så vackert och skönt i fjällen.
imorrn är löptur med jenny första punkten på dagen! 5,4.an på ormberget - riktigt skönt ska det bli. sen få vi se vad resten av dagen bjuder på ;)
godnatt!

sommartider

Kategori: Allmänt

just hemkommen från en middag i värmande sol på färjan med familjen. :) väldigt vackert och jättegod mat.
idag har jag även genomfört en jättehärligt träningspass! sprang runt sjön och sen körde jag ett styrkeprogram som fanns i blossoms tidning :) det var faktiskt bra! kommer nog få lite träningsvärk i benen i alla fall.
annars i veckan har jag jobbat lite, varit på stranden, varit på stan, tränat lite :)  här kommer några bilder från Boden Alive förra helgen och min och älsklingens picknick på Storsand förra fredagen <3