Malin Eriksson

Lämnat Melbourne

Kategori: Allmänt

Idag har jag lämnat Melbourne! Känns väldigt tråkigt faktiskt, älskar den staden. Och kommer sakna alla människor jag lärt känna där så mycket.. Kommer sakna hela Melbourne-livet!

Den sista veckan har mamma, Mathilda, morfar och Lena, och Anna varit i Melbourne. Vi bodde i ett hus i st kilda, jättmysigt litet hus och jättemysig vecka med dem:)  

Nu sitter jag på ett hostel i Cairns. Vi kom fram hit för några timmar sen, checkade in på hostelet, bokade en resa för imorgon och sedan gick vi ut och åt middag (gratis middag från hostelet, perfekt!). Ska lägga oss snart för vi ska upp tidigt imorgon på en tur med segelbåt till Great barrier reef och till Green Island. Åh ska bli så kul med de här reseveckorna!! 

Just nu: läser broschyrer och funderar på vad vi vill göra! 

Kram å gonatt:)

Roadtrip!

Kategori: Allmänt

Åh, vi har bokat en campervan som vi ska bila med från Cairns till Brisbane efter vi är klara med skolan! Ska bli så kul!!
 
 
Imorgon har jag min sista tenta för terminen! Känns ofattbart att det redan närmar sig slutet på den här upplevelsen. Tiden har gått så fort! Alldeles för fort. Nu ska jag plugga lite till och sen håller jag tummarna att det går bra imorgon på tentan! Wish me luck!
 
På lördag är vi några som åker till Tasmanien, blir också en roadtrip-resa runt ön där. Blir första gången jag kör på bil på vänster sida.. Hoppas att jag lyckas hålla mig på rätt sida.. :)
 

Mornington Peninsula

Kategori: Allmänt

 
Idag var jag och Teska till Mornington Peninsula. Så himla fin och härlig dag! Imorgon ska jag vara voluntär och hjälpa till med en lunch för äldre. Sedan vill jag också hinna med ett träningspass, var så länge sen nu. Hann inte med att träna någonting den här galna tentaveckan..!
 
Hoppas ni har en härlig helg!