Malin Eriksson

Mornington Peninsula

Kategori: Allmänt

 
Idag var jag och Teska till Mornington Peninsula. Så himla fin och härlig dag! Imorgon ska jag vara voluntär och hjälpa till med en lunch för äldre. Sedan vill jag också hinna med ett träningspass, var så länge sen nu. Hann inte med att träna någonting den här galna tentaveckan..!
 
Hoppas ni har en härlig helg!
 

Kommentarer

  • mathilda säger:

    Åh vad fint!!! Ser ut som ett paradis jämfört med hur det ser ut här hemma ;)

    2013-11-03 | 17:59:52
  • Lena "gamla grannen "Nyström säger:

    Hej Malin! Åh, så fint du har det. Så roligt att få titta till dig och ditt liv på universitetet och bland nya vänner. Hörde att Anki, Matilda och lite fler kommer och hälsar på dig snart. Lyllo dem! Men, vi ska ju åka till Ellen och USA över jul och nyår så det är inte synd om oss.

    Vi bor fortfarande i stugan men om två veckor flyttar Leif och jag in i vår lägenhet på 14:e våningen på Lulsundsberget. Jag var med på slutbesiktningen idag, det kändes väldigt verkligt helt plötsligt att flytten närmar sig. Josefin och Lowe kommer mest troligt upp hit till helgen. Har inte träffat Josefin sen i augusti och Lowe inte sen i våras. Tänk så konstigt, de bor 27 mil bort men vi ses så sällan. Josefin har ju pluggat dubbelt den här lp så hon har inte haft riktigt tid med oss... Men nu ska jag pyssla om dem. Leif är i England och blir borta över helgen så det blir fin-fint med så fint sällskap som Josefin och Lowe.

    Ha det nu så bra där borta. Njut av tiden i Australien, dina nya erfarenheter, vänner och alla upplevelser. Jag tror att Umeå väntar på dig och längtar efter dig men det hinner du med sen. Nu är nu och sen är sen.

    Stor kram till dig, Malin. Vi ses framöver.
    Lena

    2013-11-04 | 23:00:20
  • Pappa säger:

    Mycke beach nu?

    2013-11-07 | 07:56:44

Kommentera inlägget här: