Malin Eriksson

Onsdag 29 augusti

Kategori: Allmänt

Hejhopp!
 
Idag har jag varit helt ledig och verkligen kunnat landa här. När jag vaknade imorse var jag helt förvirrad och visste inte riktigt vart jag var haha, men sov ändå riktigt gott första natten här i huset. Just nu sitter jag i "mitt egna" vardagsrum och tittar lite på Roomservice på teve.
 
Tog sovmorgon idag (blev väldigt lite sömn natten innan så det var behövligt med en lång natts sömn inatt) sedan cyklade jag till Magda och Johans nya lägenhet och åt en jättegod brunch! Har även hunnit med att inviga Iksu efter sommaren (härligt!!) och så har jag cyklat till Coop på Ersboda handlat hem mat.  Har jättenära nu till en stor Coop affär och Willys, vilket är bra så jag kan handla lite billiagre. Fast hade ju helst velat handla på ICA;)
 
Ganska skön dag idag!
 
Imorgon blir desto mer hektisk, men det ska bli roligt! :)
 
 
 

Tillbaka i Umeå

Kategori: Allmänt

Nu är det verkligen slut på sommaren och tillbaka till vardagen. Kom tillbaka till Umeå imorse, jag och pappa åkte från Lule halv sex imorse så blev en tidig morgon.
 
Jag kommer verkligen sakna Luleå, den staden kommer alltid vara hemma för mig ♥
 
Har hängt hela dagen med Josse och Gus och planerat marknadsföringsgrejer. Sedan har jag ätit middag med familjen som jag bor hos här i Umeå nu. Känns som att det kommer gå bra att bo här, mysigt att bo i villa ändå! Har inte hunnit packa upp någonting så ska göra det nu innan det blir sängen.
 
Här kommer några fina bilder från en riktigt härlig sommar!
 
 
 
 
 
 
 
 

Sommaren lider mot sitt slut

Kategori: Allmänt

Är ledig idag och laddar upp för en helg full med jobb, och lite annat roligt också:) Mina sista arbetspass på Kvantum! Känns faktistk jättetråkigt att lämna Kvantum och alla kollegorna där.. De har verkligen gjort den här sommaren extra bra! Men jag kommer kanske tillbaka någon gång, i alla fall för att handla:)
 
Nästa vecka blir det Göteborg med min Blondie, efter det några dagar hemma i Luleå innan jag beger mig tillbaka till Umeå igen. Känns både roligt och tråkigt att åka tillbaka dit. Har verkligen haft en underbar sommar här hemma med underbara människor ♥ Men till hösten väntar nya äventyr och jag tror det kommer bli en grymt rolig höst!
 
 
 

Lulekalaset!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
 
 
Bästa och roligaste kalaset! :)