Malin Eriksson

Provar klänning inför Graduation!

Kategori: Allmänt



På tisdag är det dags för avslutningssittningen för alla studenter som går ut Handelshögskolan här i Umeå - Graduation dinner! Jag och tre andra tjejer har anordnat det hela och vi har hållt på sedan i december så det ska bli riktigt kul att det äntligen är dags!! Och då måste man ju vara fiin, hämtade just ut min klänning jag beställt från Nelly som jag ska ha på mig :)

Nu ska jag och Emmis se på film och ta det lugnt.. skönt!

Last night!

Kategori: Allmänt

Sista natten i lägenheten avklarad! Sov inte så bra dock. Eftersom jag inte har några gardiner kvar och solen typ aldrig går ner så hade jag svårt att somna och sen vaknade jag flera gånger vid 4-5 när solen var på väg upp. Men, men inatt får jag sova i ett mörkt rum, så hoppas jag är piggare imorgon :)

I helgen var det brännbollsyran här i Umeå och det var en grymt rolig helg!! Nu är det en stressig vecka med tenta snart, flytt idag och imorgon och Diplomering nästa vecka..! Men snart så, snart är det sommarlov! :)





Nu ska jag städa och packa och senare ikväll ska jag springa Blodomloppet med ett gäng tjejer från klassen! :)





Mallorca!

Kategori: Allmänt











Massa sol, god mat, mys, lite bad, en del tennis-spelande och massa systerhäng! Det har väl veckan ungefär bestått av! :) Underbaaar vecka :D

Nu är jag tillbaks i ett regingt Umeå och en massa plugg.. Lite kontraster! Men till helgen är brännbollsyran och det ska bli jättefint väder enligt prognoserna (hoppas de stämmer!!) så det ska bli kul!

Dagens lunch

Kategori: Allmänt



Sitter hemma och har just ätit detta till lunch! Hemgjorda älgfärsbiffar med sås, bulgur, purjolök och fetaost till:)

Nu ska jag plugga lite, packa lite, städa lite och lite senare åka ner på stan för dansträning!  :D

Ikväll kommer pappa hit och så ska vi flytta ut alla möbler, kommer bli tomt här i lägenheten sista tiden. Fast det är ju faktiskt inte alls länge kvar! Känns kul att flytta men kommer samtidigt sakna den här superfina, mysiga och stoora lägenheten och mina fina roomies såklart!  Vi har gjort så mycket kul tillsammans det här året :D


<3 <3 <3



Freedome!

Kategori: Allmänt

Känns så skönt att ha gjort bort tentan i fredags och ha en "ledig" helg mellan kurserna!

Har just kommit hem från Iksu och ett riktigt skönt träningspass :) Ska snart slänga mig i duschen och senare ikväll blir det myskväll hos Frida! :)


love life

Kategori: Allmänt

Tenta imorgon

Kategori: Allmänt

Har tenta imorgon, och det känns väl sådär. Helt okej, med tanke på att jag pluggat väldigt lite men borde kunna det bättre. Hoppas det går bra i alla fall. Slutade typ plugga vid fyra och begav mig till iksu för lite träning. Kom just hem, körde löpning 5 km och sen styrke (ben +lite mage och lite rygg) i 30 min.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ta det rätt lugnt ikväll tror jag. :) Kommer nog inte plugga så mycket mer :P

Btw. Om prick EN ynka vecka åker jag hem till Luleå för att sedan därifrån åka till Mallorca!! Längtar :D Hoppas på bra väder med en massa sol och värme! Wiho!

Här är lite bilder från Uppsala :)