Malin Eriksson

freeedaaag

Kategori: Allmänt



saknar dessa två busar ;)

Nu far jag och skriver lite statistik efter att ha suttit hemma och pluggat heela dagen..! Imorgon får jag finbesök från norr - min fina blondie kommer hit!! :D

Inspiration!!

Kategori: Allmänt




Jag blir så inspirerad av den här tjejen! En dansare från Frankrike som heter Sofia Boutella, ÅH vad jag saknar att dansa när jag ser såna här härliga bilder :D Att träna och dansa ger sån energi alltså - idag när jag fick reda på att grillningen vi skulle ha med buddygruppen blev inställd, bestämde jag mig för att skippa några pluggtimmar och fara och träna på IKSU. Var på spinning, det var jättehärligt, blir så glad av att träna! Ska kolla om det finns några dansklasser man kan ta på balettakademin till våren..

Nu: duscha och sen sovaaaa.. Imorgon har jag dugga i statistiken och på kvällen ska jag och josse till joanna för tjejvkäll och utgång :)

kram gonatt!

Tisdag 27:e september 2011

Kategori: Allmänt


Värt att stanna upp och tänka på ibland.

Lunch på stan med lillsyrran i fredags :)

Kategori: Allmänt

Bra helg!

Kategori: Allmänt

Hade en riktigt trevlig och mysig helg med Sofhia och Linn på besök. Helgen började med att jag, josse och tove for och storhandlade på Willys i fredags!


På Willys skaffade vi också ett tillskott till vår lilla maskotliga här hemma :) Blomman Sid! Anledningen till namnet är att vi bor på Istidsgatan och Sid är ju en av figurerna i filmen Ice Age, och honom gillar vi, så då fick det bli det! De andra maskotarna vi har här hemma är mjukisdjuren Rhino (från Bolt <3) och Ior. Man behöver aldrig vara själv i denna lägenhet - bra va?



På fredagskvällen åt vi tacos och tittade på Idol, sen blev det en ganska tidig kväll för alla var så trötta.


På Lördagen for jag, Linn och Sofhia ner på stan på dagen. Vi strosade i butiker och åt världens godaste lunch på Café Göteborg!



På kvällen var det fest med rocktema. Lite folk från josses klass och min klass kom till oss och sen gick vi ut och dansade :)







Nu ska jag plugga lite och sen fara på body combat :) ha en fin kväll!



fredag 16 september

Kategori: Allmänt



Jag gillar att tänka så. Det känns liksom bra. Att det finns en mening med saker som händer.

Ikväll får vi fint besök från Luleå, Linn och Sofhia kommer hit över helgen :) ska bli jättekul verkligen! Ikväll blir det tacos och mys och imorgon rockfest ;)

Idag var en sådan dag.

Kategori: Allmänt


4 timmar föreläsning i statistik, med en lärare som inte är världens bästa, fick mig att känna ungefär såhär.. :) Dessutom väldigt morgontrött idag, därför blir det sängen nu så jag kan gå upp tidigt imorrnbitti och fortsätta lära mig statistikens alla lagar och regler :)

gonatt!

Plugg hela dagen, festligheter till kvällen :)

Kategori: Allmänt



Blir att sitta hemma och plugga statisik idag, det går ändå rätt bra. Än så länge har det inte hunnit bli så svårt. Men det kommer väl.. :)

Ikväll blir det festligheter så har något att se fram emot när jag sitter här och pluggar :)

Ha fin en fredag ♥



vår fina lgh!!

Kategori: Allmänt

Här är två bilder på vårt vardagsrum :) Mathilda: på den grå väggen ovanför den vita bänken vill vi ha en tavla av dig! ;)





Och här är hallen. Här ska vi få en byrå och ovanför den kan du också få måla en tavla till oss ;)



det regnar och jag är förkyld

Kategori: Allmänt

Jag har ingen kamera än, men har beställt och betalat en nu, så den borde komma vilken dag som helst! yippiyey, då kan jag ta kort :)

Just nu ligger jag i sängen och ska strax fara iväg till skolan, är förkyld och det regnar så är lagomt peppad för att cykla iväg.. Men det är bara två timmars lektion och sen ska jag fara hem igen och vila upp mig.

Vi har börjat med en kurs i  statistik nu och det verkar ganska kul men känns lite knepigt än så länge. Har en del att plugga!

Hörs senare! :)


regning söndag..

Kategori: Allmänt

Skönt med en lugn dag. Har sovit till typ 11 och nu håller jag och josse på att tvätta :) riktig söndagssyssla! ska gå en promenad snart och titta om cafét på universitet, som brukar ha brunch på söndagar, har öppnat för terminen :) Hoppas det, det hade vart gott med lite fika!

Bilder på lägenheten kommer, ska låna josses kamera och ta några bilder senare idag kanske, om jag kommer ihåg ;) Men två andra bilder från insparken kan jag bjuda på så länge:









insparken har börjat!

Kategori: Allmänt

Har haft fullt upp sen jag kom ner till umeå. Insparken började igår och det är jättekul! :) får träffa många  trevliga människor :)

Idag har det varit beachvolleyturnering på IKSU, dock fick bara rookiesarna (alltså de nya studenterna) spela, men vi faddrar tittade på och det var kul!

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Min faddergrupp kommer hit kl. 17 så ska vi ha förfest och sen blir det pubrunda på universitet ikv :)

saknar dig mathilda <3 (Kom hit!! snart!)