Malin Eriksson

Fredag 29 april

Kategori: Allmänt

Kom ju hem till Umeå i tisdagskväll och har sedan dess pluggat en hel del, men även tränat! Hade dansträning i onsdags och det var så himla kul! :) Sprang även till träningen och promenerade hem, skönt.

Nu sitter jag och skriver hemtenta, börjar gå segt så tror jag ska ta en dusch och byta om från min pyjamas till vanliga kläder ;) och sedan fortsätta och försöka skriva klart eländet :P










soooool

Kategori: Allmänt

åh, vad jag älskar solen! idag skiner solen och det är klarblå himmel här:) imorse åt vi frukost på ett cafe här i närheten av hotellet, sedan gjorde vi lite shopping och sen har vi legat vid poolen på hotellet ett tag, riktigt härligt!!



bild från frankrike förra sommaren :)

Tjingeling!

benalmádena y malaga

Kategori: Allmänt

Hola guapas!
Idag har vi haft sol här i Spanien, riktigt härligt! Annars har det ju varit ganska så dåligt väder, men vi har haft det rätt så bra ändå ;)
Idag gick vi längs med stranden till ett hotell längre bort där vi satte oss på en restaurang vid poolen och åt lunch i solskenet, som vi längtat efter sooolen! Det var väldigt mysigt.
Vi har även under resan hunnit prova gymmet och spa:t som finns här på hotellet, väldigt fint och skönt att köra slut på sig genom ett svettigt spinningpass!
Glad påsk på er förresten alla fina :)

äntligen!

Kategori: Allmänt

Påsklov!

Arbete är utsrkivet och inlämnat och det känns berfriande. Efter så mycket hårt arbete är vi värda en vecka ledigt! Dock är vi inte helt lediga eftersom vi har hemtenta samt presentationer veckan efter påsk, men väldigt lediga i jämförelse :)

Jag håller på packa nu och det blir en hel del eftersom jag ska packa både för "hemma-klimat" och "spanien-klimat". Tar den stora resväskan för säkerhets skull.

Nu ska jag packa klart det sista och sen ska jag sova, ska upp tidigt imorrn till tåget hem. Juste! Jag var ute på min första löptur idag! Det var faktiskt riktigt härligt i det fina soliga vädret. :)

okej då mathilda

Kategori: Allmänt

Jag kan väl skriva ett inlägg då! ;)

Har verkligen haft fullt upp i veckan, kom till Umeå på måndagmorgon och for direkt till skolan. Kom hem halv sju och for tillbaka till skolan kl 20. Kom sen hem igen typ kl.23.. Så med andra ord har jag faktiskt knappt hunnit blogga!

Men nu är arbetet som vi hållt emd nästan klart. Äntligen!

Imorgon får jag påsklov :O tänk att man har det på universitetet. I och för sig måste vi jobba så hårt som vi gör nu för att vi ska kunna ta påsklov, men ändå. Ska bli så himla härligt och på tisdag väntar Spanien! ÅH, vad jag längtar :)



weekend!

Kategori: Allmänt

Heej heej!

Solen skiner idag! :) Det känns verkligen som vår nu tycker jag, gräsmattorna har börjat komma fram här utanför vårt hus och bar asfalt är det också, så härligt!

Ska snart ta en promenad till skolan i det fina vädret men först ska jag packa lite och städa lite, ska åka hem ikväll till luleå och imorrnbitti bär det av till Dundret! Ska bli kul att åka slalom,har nästan inte åkt slalom nånting i vinter.

företagsplaner..

Kategori: Allmänt

Sitter med datorn i sängen och ska sova, börjar 8 imorrn.. men tänkte att jag kan skriva ett kort inlägg innan :)

Vi håller på med entreprenörskap i skolan nu och vi har en upgift att hitta på en affärsidé och göra en affärsplan, det är riktigt kul, men vi har väldigt lite tid så känns samtidigt lite stressigt. Och det är ju så himla mycket att tänka på! Så mycket att ta reda på om kostnader, och tänka på alla kostnader som kan uppkomma. Men samtidigt blir man inspirerad! :) Det skulle vara väldigt roligt att starta eget företag, OM man bara kom på en riktigt bra affärsidé ;)

Jaja, nu ska jag sova. I helgen blir det Dundret! :) lääängtaaar!

1 april

Kategori: Allmänt

Vad konstigt det känns att det är första april redan! Jag har inte blivit utsatt för något lurenderjeri/första-april-skämt idag. Nästan lite tråkigt :P Har ni? :)
Igår kom jag till Luleå :) spenderade gårdagen med Fredrik och gjorde även ett besök hos Magda i hennes nya lägenhet!! Jättefin och kul att träffa henne och Tove och Sofhia, det var länge sen sist, för länge sen!
Just nu sitter jag hemma i huset på Smedkroken:) känns mysigt att vara här, är ju så sällan nu förtiden. Ska bli mysigt att bo i Luleå till sommaren, även om jag trivs väldigt bra i Umeå. Staden växer på mig och jag känner mig mer och mer hemma där ju längre tid det går. :)
Åh vad jag längtar till hösten då jag, josse och tove ska flytta in i vår nya lägenhet! Det kommer bli awesome ;)
Ha en fin helg!
det snöade imorse! inte kul, nu vill vi ha vår! :)