Malin Eriksson

tisdag

Kategori: Allmänt

Hej!

Nu har helgen gått och skolan har börjat igen. Fredrik var här i helgen och vi var och såg Hoffmeastro i fredags på Corona med lite folk från min klass :) det var kul! I lördags var vi på bio och såg den nya filmen I am number four. Se den inte på bio! Den var verkligen INTE bra! Hade ju inte nåt slut, en besvikelse verkligen. Men vi hade mysigt i alla fall :) Var på Waynes innan och fikade. De har ett jättemysigt Wayne's här i Umeå, stort och så har de öppet till 24 på helgerna! Perfekt!

Igår började vi vår nya kurs Entreprenörskap. Tror det kan bli riktigt roligt och intressant, men föreläsaren vi haft hittills har inte varit bra.. :/ Hoppas det blir bättre!

Hoppas ni haft en bra helg och bra start på veckan! :)

Nu ska jag dricka te ;)

Fredag

Kategori: Allmänt

Idag har jag haft sovmorgon! Härligt. Har inget plugg att göra på hela helgen och det ska jag verkligen njuta av!

Solen skiner och just nu sitter jag och Fredrik och äter frukost/lunch och sen ska vi fara ner på stan och göra lite ärenden :) Senare ska jag på ett dans aerobic pass med michael jackson tema! Och efter det ska några från klassen komma hit och så ska vi gå på Corona och se på Hoffmaestro! :)

En bra start på helgen!

Hoppas ni får en fin fredag! :)



Måndag!

Kategori: Allmänt



Ny vecka med nya möjligheter ;) Idag har jag varit på stepmuskel rock på iksu, det var riktigt jobbigt, och kul! Har tränat så lite på sistone så känner att jag har lite att ta igen! Igår körde jag löpning+crosstrainer+styrke. Sprang en stund ute i det fina vädret men det var rätt slaskigt och så visste jag typ inte vart jag skulle springa så for in på gymmet och fortsatte. :)

Har tenta i finansiering och riskhantering på torsdag så morgondagen och onsdag kommer fyllas med plugg.

Ha det bra!

Söndag 20:e mars

Kategori: Allmänt

Just nu sitter jag och titta på solsidan, det är så himla bra! älskar det programmet, synd att det är sista avsnittet idag :(

Igår var jag och mathilda alltså på bio på kvällen, vi såg "The Adjustment Bureau", jag tyckte den var riktigt bra :) På dagen igår, efter min tenta, var vi ute på isen och gick, vi hade med oss fika också och det var hur underbart som helst! Älskar våren!





ner på stan

Kategori: Allmänt

nu far jag och mathilda ner på stan för middag och bio!! :)

hoppas ni har en bra lördagskväll!

Lite mer bilder från usa

Kategori: Allmänt

Tjolahopp!

Jag är hemma från usa men har inte haft en MINUTS vila den här veckan..! Har omtenta imorgon så har pluggat till den samt så har vi haft sista slutspurten med grupparbetet  - en företagsanalys av KappAhl, på måndag har vi opponering av arbetena, hoppas det går bra för oss :S men det tror jag :)

Har nyss varit och handlat mat, Mathilda ska komma och hälsa på i helgen så behöver lite mat, det var typ helt slut!

Här kommer lite fler bilder från usa!




















uussaaa!

Kategori: Allmänt

Jag lever livet här i Usa med josse! Fryser dock rätt mycket.. även fast det är typ 10 plusgrader här känns det väldigt kallt eftersom det är så fuktigt, men massa kläder på så går det bra!

Vi har hunnit med shopping (jag som inte skulle shoppa något föll för de billiga priserna här och tänker "men man måste ju passa på" och så köper jag flera par converse och flera par jeans :P ). Vi har även hunnit med massa fika och mat på restaurang! Jag och josse kom fram till att vi har ätit japanskt, amerikanskt, mexikanskt, thailändskt, svenskt och kinesiskt! Väldigt kulturellt av oss! och väldigt gott :)

Har än så länge bara sett Riva och Annapolis, men på fredag ska jag vidga mina vyer här och få se Usa:s huvudstad! Det ska bli riktigt kul!

Josse skriver säkert ett mer utförligt inlägg hehe, men jag ska visa lite bilder!



Idag har jag köpt en NAVY-tröja! yey





Hos josses kompis som typ bor i ett slott! Hon är också aupiar och har ett eget litet hus som hon bor i :)


Jag och Parky! (Josses värdfamiljs hund)


Utanför huset!


Woho!


Hämtar upp tjejerna vid skolbussen, känns som att vara med i en film!


På favoritcafet City Dock Café :)