Malin Eriksson

en vecka kvar till julafton!

Kategori: Allmänt

tänk, om exakt en vecka är det julafton, eller då är julafton nästan över. känns konstigt, jag har inte fått någon direkt julkänsla än, hoppas den kommer imorgon  när jag åker heeem :) jag stannar hemma i nästan tre veckor :) så härligt!
idag har jag varit på föreläsning, sedan ätit lunch med ett gäng tjejer från klassen, sen hem och plugga lite och sen till iksu och träna med anna och kristina :) det var ett jättekul danspass med moulin rouge tema :)  åh, det var så kul! längtar till mina lektioner på balettakedmin startar till våren :) förövrigt är även filmen moulin rouge också rikigt bra!

lite bilder från london

Kategori: Allmänt

här kommer lite bilder från min och familjens lilla weekendtrip till london! det var jättekul, vi gick på två musikaler, som var ganska bra. Hade lite högre förväntningar men, ja, de var bra, men hade kunnat varat ännu bättre :) Vi såg We will rock you på lördagen, samma dag som vi kom fram :) och så såg vi Flashdance sista kvällen.
Vi har även shoppat, åkt en röd dubbeldäckare runt stan där en guide berättade massa historia och så :) det var jättekul! vi körde bland annat förbi huset där J.K Rowling bor! lite häftigt! vi besökte även Madame Tussauds och så åkte vi London eye där man har jättefin utsikt över London.
i det vita huset bor J.K Rowling (det sa iaf vår guide och honom litar jag på) ;)
imorrn är det jullov!!! så efterlängtat!

London calling!!

Kategori: Allmänt

Är hemma på smedkroken nu och laddar för imorgon och London!!! Åh, ska bli så kul! Älskar att resa och se nya saker och platser!
Ska ta med systemkameran dit så jag kan få riktigt bra bilder :) var väldigt länge sen jag använde den och idag när jag tog fram den hitta jag bilder från när jag och fredrik var i stockholm i somras! hade helt glömt bort de bilderna, åh så härligt det var!
<3
nä, nu ska jag sova! gonatt!

ledarskap och london - sen JUL

Kategori: Allmänt

Här kommer lite bilder från helgen/veckan i Luleå. Dock ganska dåliga bilder eftersom de är tagna med min iphone.. Från när jag, tove och mathilda var på LF-basket match i fredags, och när fredrik skulle vänja sina katter vid Senja :) Det gick faktiskt bra, även om det var lite läskigt i början då de var rätt så rädda.
Igår hade jag och fredrik en riktigt mysig sista kväll, vi åt på dagoberts, strosade lite på stan och sen for vi hem till honom och gjorde kladdkaka och fruktsallad och såg på 2012 <3
Idag har vi börjat med en ny kurs i skolan - ledarskap. kändes lite jobbigt att börja om på nytt efter att ha lämnat in hemtentan igår, hade velat ha en dags vila att pusta ut och ladda om! jaja, nu är det i alla fall inte länge kvar till jullov. nästa fredag har vi vår sista föreläsning och då kommer jag kunna vara hemma i typ 3 veckor!! så härligt!
och på lördag far jag och familjen till LONDON! :) mycket skoj och mkt skola = stressigt! men kul stressigt, sen får jag väl hoppas på en lugn jul då, så man får ta igen sig lite.
nu blir det greys anatomy! får man ej missa! tur att joanna är lika mycket grey's anatomy nörd som jag ;)

måndag

Kategori: Allmänt

jag sitter vid datorn och tittar ut genom fönstret på snön som faller ner :) bra att det kommer lite mer snö hit, blev lite besviken på att det var mer snö i Umeå än i Luleå ;)
hoppas verkligen jag blir klar med hemtentan snaart.. tar så lång tid och jag känner bara att jag inte orkar mer..:P
ikväll ska jag och syster på boxning på helex! :D ska bli så kul att träna med henne och att träna på Helex :) och jag älskar boxning, då får man riktigt ta ut sig.
igår var det andra advent och jag var med familjen och åt lunch på stan och tog kort i stadsparken :) sen for jag till sofhia och fikade. myys! efter det var jag och fredde och gymmade lite. men det blev verkligen en kortis för vi kom dit en halvtimme innan de stängde.

till stan!

Kategori: Allmänt

jag och polarn ;) var svårt att få med honom på bild.. :P

torsdag 2 dec

Kategori: Allmänt

jag sitter hemma hos fredrik och skriver på min hemtenta. det går ganska bra :) men blir distraherad av katterna som verkligen är på bushumör! haha, kan inte låta bli att busa lite med de, men nu har de börjat brottas med varandra :) ska fara in till stan och fika med magda och tove och kanske också sofhia senare och sen hänga lite med Jenny! :) ska bli kul! väldigt roligt att se magdas bilder från USA :) åh, jag vill också diiit!

1 december

Kategori: Allmänt

hejsan, jag sitter just nu och kämpar med hemtentan på kulturens hus. Har fått ner en del text men börjar gå lite trögt nu.. :P längtar tills matihlda kommer hit! så jag får en paus:) kom nyss på att det är 1:a december idag! shit, vad tiden går snabbt, jag har snart redan gjort min första termin på handelshögskolan i umeå :) och jag trivs faktiskt väldigt bra där, både med själva utbildningen, med universitetet och med klasskompisarna :) och med boendet, jag och joanna kommer bra överens och lägenheten är ju jättefin! men fast än jag trivs bra så är det ändå alltid som att komma hem när jag kommer till Luleå, och speciellt när jag kommer hem till smedkroken, saknar litegrann att bo på smedkroken :) saknar att bo i ett hus och att det alltid är någon hemma när man kommer hem :) nä, nu måste jag fortsätta här.. så jag får det klart nångång!