Malin Eriksson

Carolina Gynnings konst..

Kategori: Allmänt

Hejsan!

Idag tog jag bussen 7.10 från Luleå och kom till Umeå lagom till lunch, typ. Jag var med på halva föreläsningen innan lunch, sen kycklingsallad till lunch och sen föreläsning på eftermiddagen igen!

Kvällen har jag spenderat hemma med en massa plugg, men även prat med Tove och Magda och Fredrik :) Vi håller på företagsvärdering och analys av företag, väldigt intressant faktiskt. :)

Just nu sitter jag och tittar lite på oscarsgalan och surfade på in på Carolina Gynnings blogg, hon gör så himla härlig och cool konst! SKulle gärna ha en tavla av henne hemma hos mig! Kolla bara den här:

fredag

Kategori: Allmänt

Hej!

Idag har jag varit på skolan hela dagen och sen direkt till dansträning i en liten gympahall under psyket på sjukhuset :P kom inte hem förrån halv åtta och då var jag trött och hungrig! har ätit middag och duschat osv och nu ska jag prata på skype med fredrik! :)

Imorgon beger jag mig hem till kära Luleå och en väldigt efterlängtad helg hemma! och om en vecka flyger jag till Josse!! :) så roligt!



en bild från tapaskvällen när tove var på besök här i Umeå :)

Kram till er <3

missing you

Kategori: Allmänt

Idag saknar jag.. och längtar till fredag... : ) men innan fredag väntar en veckas plugg, jag hoppas det går fort..!

Imorgon har jag sovmorgon till 10.15 och det känns verkligen skönt, är helt slut så ska bli härligt med en lång natts sömn. Imorgon börjar vi ett nytt moment så det ska bli spännande att se vad det är förnåt!

Tove åkte hem idag på dagen och jag har tagit en långpromenad till ålidhem för att hämta min cykel som jag lämnade där i fredags, var rätt skönt att komma ut i friska luften men när jag kom hem igen var det ännu skönare att krypa upp i soffan me en filt och bara ta det helt lugnt!

kram och gonatt!

tapas och schlager ;)

Kategori: Allmänt

Klassfesten igår var jättekul! Kom ganska många även om det var långt från alla som var där :) klockan elva tog jag bussen till sjukhuset för att möta upp tove! fick stå där i typ tjugo min i ISKALL kyla och vänta på att hon skulle komma med bussen.. :P eftersom nästa buss hem till lägenheten inte gick förrän 1.15 beställde vi en taxi, väldigt väl värt pengarna kan jag säga!

idag har vi tagit sovmorgon och sedan slappat framför grammy galan på teve. skönt med lugn pluggfri dag! nu har vi gjort i ordning tapas, joanna har varit kökschefen som sagt hur vi ska göra ; )

hoppas ni får en underbar fortsatt lördag!


friday!

Kategori: Allmänt

hejhopp nu är det fredag och jag har skrivit tentan och det känns så skööönt! vet dock inte hur det gick, men får ju hur det än går vila för ett litet tag :)

ikväll ska jag på klassfest och imorgon blir det tapaskväll med joanna och hennes kompisar och så ska faktiskt tove komma hit en sväng också ;) så det blir kul!

nu ska jag fortsätta njuta av en pluggfri dag :)

hoppas ni får en alldeles underbar fredagkväll!





torsdag

Kategori: Allmänt

idag är dagen före tenta så jag ska plugga ganska mycket men sluta tidigt så jag får en lugn kväll och kan ladda upp hjärnan inför imorgon :) sitter hemma och pluggar idag, kändes rätt skönt att inte behöva fara iväg :P

ska eventuellt iväg senare och träna med joanna, som också är hemma idag och pluggar och ikväll är det första dansträningen med sparketten ;) så så ser denna torsdag ut! inte världens mest spännande torsdag kanske ;P

hörde att det var väldigt kallt i lule, hoppas ni överlever kylan!

kramar!

tentavecka

Kategori: Allmänt

på fredag har jag tenta i ekonomisk styrning så dagarna fylls rätt bra av plugg.. men förhoppningsvis går det bra och då är snart den här kursen klar! :) just nu sitter jag och pluggar på bidragskalkylering och resultatanalys :) ska snart fara på spinning med jessica och sen blir det mer plugg på skolan.

ikväll har jag veckans höjdpunkt - dans på balettakademin! yey!

och nu är det inte så länge kvar tills jag får sätta mig på ett flygplan och hälsa på mina fina fina vän på andra sidan jorden! :) läängtar

hoppas ni har en bra dag!

lördag

Kategori: Allmänt

mamma och mathilda är i Umeå!! :) och vi ska på stan idag och äta lunch och sen storhandla (som jag längtat ;)) och laga god middag ikväll och ha det myys!

så mysigt att ha de här! :D



häftigt!

Kategori: Allmänt

såg på framsidan av en tidning idag hotellet Marina bay i Singapore. Det är tydligen färdigbyggt nu och det är en grymt cool byggnad! När jag var i Singapore med pappa såg vi den, men då höll de fortfarande på att bygga den. ibland är arkitektur verkligen häftigt!   





här är jag framför den ännu ofärdiga byggnaden!

just nu sitter jag och pluggar redovisning.. går segt. man blir helt kollrig av alla siffror :S men jag ska ta mig igenom det! sen blir det dusch och sängen. börjar 8.15 imorgon så kan inte vara uppe allt för länge! juste, idag har jag varit på min andra danslektion här i umeå! det var sjukt kul :D

puss och kram på er!