Malin Eriksson

Freedag!

Kategori: Allmänt

Fredag och solen skiner! Rätt varmt är ute just nu också:) Kommer bli en bra dag tror jag, är ledig och vädret är bra så kan inte bli fel!
 
Har ätit frukost för ett tag sen och ska snart ge mig iväg för ett träningspass.
 
 
 
 
Älska träning!!
 
 

Tisdag 24 juli

Kategori: Allmänt

Hejhopp,
 
sitter här och har just ätit en sen lunch. Är ledig idag och dagen spenderas med träning och kvalitetstid med vänner! Sprang runt sjön tidigare och körde sedan styrke här hemma. Hade lite ny träningsmusik och det är så mycket roligare att träna då! Ska snart iväg och äta middag med Elin och sen blir det filmkväll hos Sofhia. :)
 
       
 

Off to fika!

Kategori: Allmänt

Har just städat i min lilla stuga och ska strax bege mig mot stan för lite fika med Josse:) Sedan blir det grill-middag i stugan för morfar som fyller år!
Skön söndag.
 
 
 
 

Dags att baka lite bröd

Kategori: Allmänt

Har just kommit hem från en springtur, nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det lite brödbak här hemma! Ett LCHF-bröd och ett vanligt:) Sedan blir det myskväll med Ayla, Mathilda, nybakt bröd och Sytycd:)
 
 
De här bilderna tog syrran på mig och Ayla för ett tag sen när vi låg och vilade tillsammans, tyckte de blev så fina. <3

Earthlings

Kategori: Allmänt

 
 
 
 
Jag ska i alla fall börja att bara köpa ekologiskt efter jag sett den här filmen. Så fruktansvärt hemskt att detta pågår i världen. JAG TYCKER VERKLIGEN ATT ALLA SKA SE DENNA FILM. Sprid den vidare!
 
 

Picknick!

Kategori:

Härligt att jobba kväll så hinner man vara ute i solen på dagen! Jag och syster gjorde klämmackor idag till lunch som vi tog med oss ut för en liten lunchpicknick :) lovely! livet på en pinne;)

Movietajm!

Kategori:

Har jobbat hela dagen lång och kom för ett tag sen hem till gomiddag! Minipizzor på tortillabröd, mums! Nu ska vi sjunka ner i soffan och se film. Järnladyn tror jag den heter. Hoppas den är bra:)

Storstädning på g!

Kategori: Allmänt

Jag och mathilda har spenderat de senaste timmarna med att storstäda köket! Har rensat ur allt i kyl, frys och skåpar och torkat ut och rensat osv. :) Blev riktigt fint! Får sådana där ryck ibland;)
 
För någon dag sen när det var jättefint väder åkte jag och mathilda till svartöstans-stranden och picknickade och solade vid vattnet! Jättemysigt:) Här är några bilder frånd det:
'
 
 
 
Ikväll blir det SYTYCD-mys-kväll!!! wiiie, mitt favoritprogram :D

Lite bilder från de senaste dagarna

Kategori: Allmänt

Intervaller i backe
 
Golunch i solen!
 
Sov på vardagsrumsgolvet en natt bara för att få sova med Ayla :) Det är så mysigt ♥
 
Utgång med bästa josse i fredags!
 
 

Älskade sommar

Kategori: Allmänt

 
Så härligt att det är lite sommarväder nu! Och perfekt att jag jobbade kväll igår så jag kunde vara ute och njuta av det fina vädret hela dagen! Låg i hemma i trädgården hela dagen och solade, busade med Ayla, åt lunch med mamma och mathilda och körde lite styrketräning. Har hittat en jättebra app  - Nike Training. Finns en massa olika styrke- och konditions program man kan köra! Bra när man inte har nåt gymkort:)

Har varit hos frissan idag...

Kategori: Allmänt

 

Busar med Ayla i trädgården!

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

Jobb, jobb, jobb

Kategori: Allmänt

Har jobbat hela helgen, men tycker om mitt jobb och arbetsplats så då går det bra :) I söndags var det dock lite jobbigt att kliva upp eftersom det blev spontanutgång på o'learys på lördagen! Men det var det värt, var en kul kväll!
 
Imorgon är jag ledig i alla fall! Då ska lite träning hinnas med, längtar!  Och förhoppningsvis får man njuta av lite finväder :)