Malin Eriksson

några bilder från Corsica

Kategori: Allmänt

korsica!

Kategori: Allmänt

just nu sitter jag på arlanda och väntar på att få kliva ombord på flyget till köpenhamn. vi ska först flyga dit och sen därifrån till Nice. I Nice ska vi bo en natt hos våra vänner som har ett hus där och sen ska vi, tillsammans med de, åka färja till Kosica på söndagmorgon. :)  känns kul och spännande :) men just nu vill jag bara komma fram!

jag är lite smått på dåligt humör just nu och anledningen är : min systemkamera har gått sönder! :( :(
objektivet har lossnat från själva kameran, eller hur man ska beskriva det. man ska ju kunna ta bort objektivet, men mitt objektiv har lossnat på fel ställe... suck! och jag har ingen aning om hur det har kunnat hända! hoppas bara att man kan gå in till nån kameraaffär där de kan fixa det.. jaja, det är ju iaf bara en sak. det finns ju mycket värre saker, ingen människa har ju blivit skadad :) jag tänker så som tröst

åh, juste. igår sa jag hejdå till josse :( hon ska vara borta ett HELT ÅR! usch, vad tråkigt!! för oss här hemma allstå, jag tror du josse kommer ha svinkul och det kommer verkligen vara en häftig upplevelse! men jag kommer sakna dig! du är en underbar vän! längtar redan tills du kommer hem igen ;) och jag hoppas verkligen att jag kommer kunna spara ihop tillräckligt med pengar för att kunna hälsa på dig :D och du måste skriva flitigt i din blogg :)

nä, nu ska vi gå till gaten :)

ha de bra!

squash

Kategori: Allmänt

jag ska fara iväg och testa squash för första gången i mitt liv! :) Fredrik brukar köra det på stil så jag ska följa med idag och spela :)  får se hur det går, jag tror i alla fall att det kan bli riktigt kul! måste verkligen komma igång med träningen igen. har inte tränat någonting i Sthlm.. Tror nog att jag ska ge mig ut och springa imorgon igen, jag och jenny sprang runt sjön igår och det gick ganska tungt, men skönt efteråt - som vanligt! :)
såg lite på Mtv movie awards idag, reprisen. Det var kul. :)  roligt att Sandra Bullock vann generation award eller vad det hette, hon är ju faktiskt grymt bra.
säger som Kirsten Stewart sa i sitt tacktal, :)
peace out!

hemma från sthlm

Kategori: Allmänt

Tillbaks från storstan. Känns både skönt och lite tråkigt. Luleå känns så litet, när man jämför med Sthlm. :) har jobbat typ 8-17 varje dag i snitt, ibland längre, nån gång lite kortare :)
Nu i helgen, sista helgen, kom älsklingen dit och vi hade en superbra helg i sthlm! vi har gått runt i staden väldigt mycket och så har vi varit på gröna lund ( jag åkte fritt fall :O) och bara njutit av det fina vädret.  I söndags var det hur varmt som helst, vi satt på M/S gerda i solen och njöt av deras brunch. Så gott!
Här kommer några fina bilder från den fina huvudstaden!