Malin Eriksson

träning!

Kategori: Allmänt

Åh, så härligt det är att träna! Idag var jag på Cardio training (cirkelträning) och igår var jag och josse på punch out (boxning). Vill blir vältränad denna höst;) När man har IKSU så nära kan man ju faktiskt inte låta bli!

Idag var IKEA's förra VD, Anders Dahlvig, och föreläste för oss. Jag tyckte inte han var så bra, dock kan det ha att göra med att jag vår så trött att jag var tvungen att kämpa för att hålla mig vaken... Men Josse tyckte tydligen inte heller han var så bra, så kanske var så ändå.

Idag fick vi tillbaks tentaresultatet från första statistik-tentan, och gud vilken lättnad det var! Nu gäller det bara att klara nästa tenta också som är om typ två veckor, sen är statistiken gjord! Då börjar vi med beteendevetenskap.





helg i lule

Kategori: Allmänt

Spenderar denna i helg i kära Lule! I fredags gick jag och lil-sis på bio och såg En dag, den var sådär, helt okej:)

I går träffade jag Sofhia på stan för en lunch/fika, det var riktigt mysigt, kul att man hinner träffas nån gång då och då! Dock så tänkte tydligen ALLA andra i Luleå också gå på stan och luncha just när vi skulle göra det för det var fullt verkligen överallt! Tillslut fick vi i alla fall en plats på fiket i Pentik-affären. På kvällen var jag en sväng hos jenny och firade att hon fyllde 21 år!

Idag blir det nog lite plugg, men först ska vi just äta frukost här med nybakade scones! Mums!





Och så har jag ju fått mysa med denna underbara varelse!! <3


redan onsdag!

Kategori: Allmänt

Shit, vad veckorna går fort, var nyss helg och nu är det redan mitt i veckan, snart helg igen! Föreläsningen igår med Per Holknekt var såå bra, vilket liv han har levt och vilken talare han är. Verkligen intressant! Helt fascinerad och inspirerad av honom! ALLT är möjligt!;)

Nu ska jag plugga lite och sen fara in till skolan kl 10. Ha en bra dag!

Ner till stan för att lyssna på Per Holknekt, Odd mollys grundare

Kategori: Allmänt

måndag 17 oktober 2011

Kategori: Allmänt

haha! så sant

Kategori: Allmänt

söndagsmyys

Kategori: Allmänt

Eller nåt sånt. Håller på och tvättar här och ser på teve samtidigt. Så fort det blir klart tänkte jag ge mig ut på en prommis i det fina vädret. Sedan blir det bodycombat på Iksu! :)

Jag och Mathilda spenderade gårdagen på stan, åt lunch på Waynes och gick sen och sattes på ett fik. Vi orkade inte gå runt i affärerna så mkt så.. :) Vid två for hon till bussen och jag for iväg och spelade bowling med min buddygrupp! Alltså det var jättelänge sen jag spela men det gick bra, jag vann över alla!! hehe;)

Kvällen spenderades i soffan med hembakad pizza, film och Anna som sällskap, mysigt!

Nej, nu måste jag sortera tvätt.... Ha en fin söndag allihopa <3


t.g.i.f!!!

Kategori: Allmänt


och jag ska strax åka ner och möta upp Mathilda på stan för middag nånstans :D

JAA!

Kategori: Allmänt

Min älskade lillasyster kommer hit till mig imorgon!! Och jag är typ ledig imorgon! Så jag är glad idag! ;)





Så här mitt i veckan

Kategori: Allmänt




Ha en fortsatt skön kväll <3

bussiness statistics är den läsning som gäller nu

Kategori: Allmänt



Iinte fullt så kul som det låter ;) inte ikväll iaf. Får ingenting gjort!!

Winnerbäck, sittning och så

Kategori: Allmänt

okej, nu har det varit helg igen och jag tänkte att jag skulle skriva ett litet inlägg om vad som hänt. I fredags var jag och såg och lyssnade på Lars Winnerbäck här i Umeå tillsammans med Josse, Magda och Tove. :)

I lördags var jag på två helt underbara danspass på IKSU. Sh'bam och Tribal House dance, såå kul!! Efter det fick jag det lite stressigt när jag skulle göra mig i ordning för kvällens sittning, kom väldigt sent till förfesten och fick dessutom cykla dit i min finklänning, men det gick bra och kvällen blev riktigt trevlig! :)

Igår var en riktig slapp-söndag, gjorde i princip ingenting, var så himla trött...! Såg två filmer, Notting Hill och Bad teacher, handlade, duschade och städade, det var vad jag fick gjort typ. Men det var skönt. :) Behövde en lugn dag efter en stressig vecka.

Magda var ju här i helgen och det var tänkt att Hanna också skulle komma, verkligen tråkigt att hon gick och blev sjukoch inte kunde komma :( Men sånt händer ju tyvärr, en annan gång, så!

Nu blir det lite plugg för min del, vi började på andra momentet i statistik idag.










bättre sent än aldrig

Kategori: Allmänt

Tänkte lägga upp lite bilder från helgen som var, nu när det nästan är helg igen :P (Iaf för oss för vi får helg imorgon)

Har tenta imorgon, håller tummarna för att det går vägen, känner mig egentligen inte riktigt redo för tenta än.. men men. Om det blir omtenta så blir det!

Imorgon kommer bästa magdis hit och hälsar på :) På fredag ska vi på Winnerbäck, mys! 

Helgen som var var ju Jenny här och vi hade det jättemysigt. Hom kom på lördagen och då gjorde vi lunch hemma i lgh, sen for vi ner på stan en sväng och sen var vi förbi min klassis Emma och fikade äppelpaj. Efter det tog vi en lång promenad runt Nydalasjön som ligger just bakom där vi bor, det är typ en mil runt den så det tog ett tag men det var riktigt skönt och fint väder! På kvällen såg vi Water for elephants, riktigt bra film!

På söndagen följde jag med Jenny på gudstjänst här i Umeå, ;) och sen blev det plugg och träning resten av dagen typ:)

Här kommer iaf lite bilder från helgen.




och juste, jag och josse var ju hos joanna i fredags och sen for vi på allstar!