Malin Eriksson

tisdag

Kategori: Allmänt

hej!

har just dammsugit lite här och packat och ska nu göra frukost :) känner mig effektiv så här på morgonkvisten! ska vara på skolan kvart i tio och så har vi case-seminarium till 12 och sen far jag hem till luleå :) som jag längtar :)
känner av redan av träningsvärk från igår. jag och anna hade en helkväll på iksu ;) vi började med punch out (boxningspass) en timme, sen gymmade vi en timme, sen solade vi och bastade och det var så skönt! första få ta ut kroppen ordentligt och sen bara slappna av i bastun :) for förbi anna på vägen hem och fick lite kvällsfika :)
nä, nu ska jag koka ihop nåt gott till frukost! och packa det sista :)

vår alldeles egna jay smith

Kategori: Allmänt

jag och joanna julpyntade igår här hemma!
vi döpte tomten till jay och såg sen att han kommer från polen ;) vår lilla jay haha :D

lördag

Kategori: Allmänt

alltså det är verkligen snöstorm här, har snöat konstant sedan igårmorse :) väldigt mysigt! så länge man befinner sig inomhus vill säga :)
gårkvällen var trevlig, vi åt pizza, såg idol och spelade galenpanna :) det här när man har lappar i pannnan och ska lista ut vilken figur och plats man är.
idag har jag sovit jättelänge och sedan har jag och joanna varit och handlat och hyrt film :) ska strax kila tillbaks till affären för jag glömde köpa saffran.. tänkte nämligen baka saffranskaka. hm, känns jobbigt att gå ut i snön igen. aja, det är ju faktiskt inte så långt, så har väl ingen rätt att klaga :P
och jag gillar faktiskt snö! :D

äntligen helg

Kategori: Allmänt

det är verkligen världens snöoväder här idag! usch, vad jobbigt det var att cykla.. nu är jag iaf hemma och äter lunch och ska strax iväg till iksu och träna, basta och kanske bada lite bubbelpool med anna! :) ikväll ska vi laga middag tillsammans några tjejer i klassen, vi ska göra hemmagjord pizza, mm så gott, det var riktigt länge sedan jag åt det!
hoppas er fredag är bra!

glömsk

Kategori: Allmänt

för ett tag sen, typ en vecka sen, fick jag hem två ringar och ett halsband från Style by tyra :) jättefina, och bra pris också :) men redan efter några dagar kan jag inte använda någon av de! den ena gick sönder direkt första gången jag använde den... och den andra råkade jag glömma igår på skolan i toan, eller ja, inte i själva toan men på tvättstället, jag skulle tvätta händerna och tog av den och sen glömde jag den där :P så irriterande!
jag ska i alla fall få den ringen som gick sönder ersatt, så det är ju bra! :)
nu ska jag bege mig ut i snöovädret och ta mig till skolan!

hej

Kategori: Allmänt

sitter och skriver på vårt casearbete... hela långa dagen.. men ikväll ska jag på bio! :) ska se harry potter :) längtar!
igår var jag på aerobic dance på iksu, åh, så kul det var att få dansa. funderar på att börja ta nån klass på balettakademin här i umeå till våren, saknar dansen!

puss

casearbeten och träning ;)

Kategori: Allmänt

var länge sen jag skrev här, såg jag :P jaja, har väl inte hänt så jättemkt egentligen :) förra veckan jobbade vi på ett grupparbete hela veckan typ och på fredag åkte jag bil hem tsm med linnea i klassen. Så gratis resa hem - perfekt!!

spenderade helgen med min älskling :) det var så himla mysigt :) på söndagen var vi och badade på pite havsbad med hans syrra och ett av hennes barn :) det var roligt och jag vågade åka toalettstolen, eller vad den nu heter :P även om fredrik var tvungen att övertala mig till en början, men det var riktigt kul ju! haha :)
hann med en snabb middag men mamma och mathilda på asian kitchen innan bussen avgick tillbaka till Umeå :)
idag har vi haft casepresentation och sedan började vi jobba med ett nytt case direkt efter, endast en timmes lunchpaus mellan arbeten, phu! :P men det är faktiskt rätt så kul och intressant.
nu ska jag göra te och sätta mig i soffan tror jag - väldigt efterlängtat efter en lång dag i skolan och ett  svettigt spinningpass... :)

tisdag

Kategori: Allmänt

idag har jag haft begreppstenta, det var 20 st kryssfrågor så gick rätt fort att göra :) men det var ändå svårt för flera alternativ kunde vara rätt och man var tvungen att kryssa i alla rätta för att få poäng på uppgiften, och alternativen var väldigt lika varandra... "den här är det iaf. och kanske den här.. men det kan ju vara den här också..., så ungefär var det.
efter tentan for jag på spinning med några tjejer från klassen, riktigt skönt var det faktiskt, även om jag var nervös inför ett 55-minuters spinning pass! haha, har bara kört 40 min förut och brukar tycka att det kan bli rätt långtråkigt, men det gick bra! :)
nu ska jag duscha och sen ska jag bara ta det lugnt ikv :) se på house eller desperate housewife och kanske baka chokladbollar! blev så sugen på det! :)

ny vecka, nya möjligheter!

Kategori: Allmänt

idag är en dag full av plugg, men strax ska jag och joanna fara och gymma :) blir första gången jag tränar i IKSUs gym! har bara gått på pass hittills. vi tänkte basta sen också, ska bli så skönt!
imorrn är det begreppstentamen i organisation och ledning, sen på onsdag börjar vi med ett casearbete :) och  till helgen blir det hem till luleeeååå! ;)

dammiddagen 2010!

Kategori: Allmänt

hej alla fina,
igår var det alltså dammiddag här i Umeå, alla tjejer på civilekonom programmen var inbjudna, men var väl ca 80 som var med :) det var en jätterolig dag :) började 11.30 utanför skolan, där lekte vi lite lekar i snön ;) sedan var det spökgång genom kulvertarna i skolan, huvva lite läskigt var det faktiskt :P även fast man visste att det inte var farligt så blev man ändå rädd när nån hoppade fram ur mörkret helt plötsligt och skrek!
sedan gick vi till Östra gymnasiet och hade brottning i deras gymaphall med två killar som var duktiga brottare :) det var faktiskt riktigt kul men också jobbigt, vaknade upp med träningsvärk idag.. :)
efter det fick vi massage av ett gäng sjukgymnaster, vilket var väldigt skönt efter ett tufft brottningspass ;) sen var det dusch och vi fick göra oss fina inför kvällen :). Sen medans vi väntade på att få gå iväg till e-puben där middagen skulle hållas så var det mingel i gympahallen som hade gjorts om till nåt som kändes som ett högstadiedisco haha :)
tror inte klockan var åtta förrän vi fick mat i magen och då var man riktigt hungrig, jag hade inte ätit sen halv elva på morgonen..
sen var det lite uppvisning av grabbarna som fixat hela dagen, de dansade lättklädda och iklädda läskiga masker haha!
okej, det var en kort beskrivning av dagen! så himla kul hade vi! tror jag kom hem typ två :)
lite bilder ska ni få se :)
en blond jessica och en blond malin ;)
scary..!
anna, jessica och jag på e-puben!
jag och emma gick ut och tog ut pengar eftersom de inte tog kort på e-puben
ett gäng på e-puben, i garderobskön på väg hem... efter en grym kväll! :)
dock vet jag inte vem han som sticker fram huvudet längst fram är??? :P
nu ska jag laga spagetti och korv till middag.. mmm!

tisdag..!

Kategori: Allmänt

hejhopp! idag har jag kommit tillbaks till Umeå efter en helg i underbara Luleå :) har myst med älsklingen och familjen, firat jenny som fyllde 20 :) och så har jag myst lite mer med kattungar, haha :P fredrik har skaffat katter (!) och de är så himla söta :) är egentligen mer en hundmänniska än en kattmänniska men kattungar är ju bara för söta!

idag har vi börjat med en ny kurs i skolan, eller ett nytt moment heter det. Alla moment fram till jul ingår i en kurs som heter Företagsekonomi A. Nu är vi inne på tredje momentet: Organisation och ledning. gud vi är redan inne på 3:e momentet, shit vad tiden går fort! känns konstigt att jag har bott i Umeå nu i lite drygt tre månader. Känns ju som jag nyss flytta hit :P trivs bra på skolan och så men känner mig verkligen inte hemma i staden, har knappt sett staden nånting. hittar iingenstaans, verkligen inte. har som aldrig nån tid över till att bara strosa omrking och lära mig hitta :P kommer väl sen, någon gång!
känns som det här nya momentet kommer bli en tyngre kurs än de två vi haft tidigare, tenta på 500 sidor reda på tisdag, men det ska nog gå bra..!
kram på er alla <3

tentatenta

Kategori: Allmänt

nu ska jag sticka iväg och skriva tenta.. eller ja, kl två är den. innan det ska jag och Anna träna på iksu, vi ska på stepmuskel som är jättekul :D, och äta lunch där, sedan bär det av mot ÖP och tentaskrivning!! åh, hoppas verkligen det kommer frågor jag kan, hoppas på lite flyyyt :)

glad!

Kategori: Allmänt

är glad! har haft en bra helg :D
nu är jag tillbaks i umeå igen. gud, känner mig som en riktig pendlare, vet inte hur många ggr jag har åkt med den där bussen nu! och till helgen bär det av igen.. men det är verkligen värt det för att få träffa de man älskar :)
har tenta på torsdag, i marknadsföring, och det känns väl sådär inför den. men har ju två dagar på mig att få det att kännas jättebra :P
hoppas ni får en riktigt bra dag imorrn!