Malin Eriksson

sommar sommar sommar

Kategori: Allmänt

Idag är det varmt är i umeå! Blå himmel, strålande sol och lukten av gräs framkallar verkligen sommarkänslor :) Jag har nyss varit ute på en löprunda, blev kanske en halvtimme drygt, men har inte riktigt koll. hade ingen klocka. Skönt var det i alla fall. :)

Nu ska jag ägna uppmärksamheten på PM:et som vi ska opponera på på onsdag, måste läsa igenom det och det kan ta ett tag.. Sedan blir det middag på Allstar ikväll med typ alla tjejer från klassen! Tror vi är ca 20 pers :) Roligt!





Ha de bra!

maggio ikväll!

Kategori: Allmänt

Sitter just nu här hemma och laddar upp för en utekväll med några från klassen och veronica maggio! :)

Gillar verkligen hennes nya skiva, jättemånga bra låtar! :) så det ska bli riktigt kul!!

Till veckan tar skolan slut för det här året, ska bli härligt med ett långt sommarlov.. :)

Hoppas er lördagskväll blir bra <3






22 maj

Kategori: Allmänt

Länge sen jag skrev här.. har haft fullt upp med plugg och annat.

Nu ska jag iaf fara ut och springa! Var ute igår och det var så skönt så ska fara idag också :)

Sedan blir det att fortsätta ägna dagen åt plugg.. har tenta på torsdag plus ett arbete som ska bli klart. Fast jag ska också se greys anatomy reprisen idag för jag missade det i onsdags!





Ha en bra söndag! :)

Grattis syster!

Kategori: Allmänt

Hej!

Har just sett greys anatomy och pratat med fredrik :) Annars har dagen idag bestått av plugg, plugg, plugg och dansträning. Helt slut när jag kome hem vid sju..!

Jag är less på skolan och vill ha sommarlov NUU!

Det är ju iaf bara tre veckor kvar, så hoppas det går fort, kan se slutet på tunnel. :)

Och så vill jag bara säga STORT grattis till min älskade syster! Den bästa systern i världen <3 På lördag får vi baka tårta och fira dig, så jag också får vara med! :) Puss o kram till dig!!





hej hej hej

Kategori: Allmänt

Idag ska det bli 22 grader här enligt väderleksrapporten!! Wieho! Jag ska dock vara på skolan, men får väl passa på att springa ut varje rast. och kanske äta lunch ute.. :)

Jag kom till Umeå på lördag eftermiddag, duschade och fixade i ordning mig och sen for jag och joanna iväg till hennes kompis för lite tjejkväll med middag och utgång :) Mycket trevligt!

Söndagen sov jag länge och tog det sen rätt lugnt. Fikade med min dansgrupp på eftermiddagen ute i solskenet. Riktigt skönt, men blev lite kallt när klockan började närma sig sex.

Nu ska bege mig ut i solen och cykla till skolan!



Ha en riktigt bra måndag!

inne på sista månaden innan sommaren!

Kategori: Allmänt

Idag är jag tillbaks till umeå efter en superhärlig och rolig helg i Luleå! I lördags var jag, fredrik, sofhia och två kompisar till fredrik och grillade på porsön och senare for vi vidare till nån universitets-fest och sen till stuk! det blev en riktigt lyckad kväll! : )

Sov länge på söndagen och tog det lugnt, bastade lite och promenerade lite och fikade födelsedagsfika hos magda som fyllt 21 år!!  Vi börjar bli gamla nu eller hur magda? ;) Just nu kan vi stanna, den här åldern känns som den perfekta tycker jag. :)

Jag har inga bilder från helgen men några bilder från Spanien kan ni få! :)