Malin Eriksson

Home sweet home

Kategori: Allmänt

I onsdags kom jag hem till Luleå igen. Fredag till lördag var vi på Dundret, det var riktigt härligt! Och idag bär det av ner till Umeå för att imorgon börja skolan igen. Det känns konstigt, vilka kontraster det har varit den senaste veckan. I går var jag i norra Sverige i en liten stad och lekte i snön, förra lördagen var jag på Manhattan och repade och filmade dans. Det är roligt hur livet kan vara ibland :) Från och med imorgon blir det back to reality, skola och träning. Men det kan vara rätt skönt också.
 

Last weekend in NYC

Kategori: Allmänt

Ååh, nu börjar det verkligen närma sig slutet på detta äventyr. Det har verkligen varit ett äventyr, har träffat så många inspirerande och härliga människor, fått fina vänner för livet:) Dansat med personer från So you think you can dance och andra riktigt kända och duktiga koreografer! Jag har fått upptäcka New York och bo i en jättemysig lägenhet mitt på Manhattan tillsammans med världens bästa Mackenzie. Känns inte som jag hade kunnat önska mig en bättre roomie, vi har verkligen kommit bra överens!
 
Den här sista helgen här, som snart är över, har varit jättebra. I fredags var jag, Karianne, Amy, Simon, Ana och Alex hos mig och åt middag och sen gick vi ut på ett ställe som heter Hudson Terrace som ligger rätt nära här.
 
Igår tog jag en jazzklass på dagen och sen spenderas kvällen på Upper East side där vi spelade in dansvideon vi har repat för ett tag nu. Vi höll på från 18.30 till 24.. Phu, var trött när jag kom hem.. Men det var kul! Ska bli spännande att se resultatet sen. Amys syrra ska redigera och klippa ihop den :) 
 
Idag har jag tagit en klass i Leaps and turns, alltså en klass där man bara tränar på piruetter av olika slag och hopp. Sedan mötte jag upp Maggie för afternoon tea och nu ska jag snart iväg och träffa Ana för en fika, måste passa på att umgås så mycket som möjligt med folk nu innan jag åker :)
 
 
 

Snart hem igen

Kategori: Allmänt

Nu har jag bara några dagar kvar här i New York. Känns trist å ena sidan men å andra sidan längtar jag efter att få komma hem och träffa familjen och alla andra :) Och bara vara i Sverige igen, vara hemma :)
 
Nu är det morgon här och jag ska strax iväg för en klass i contemporary floorwork, sedan hem för lunch och sen ska jag ta flexibility och pilates och sen ikväll två jazzklasser. Full rulle idag!
 
Till helgen blir det att umgås med folk från skolan, inspelning av Amys video (den som vi repat inför några gånger nu) och så på söndag ska jag träffa en kompis för afternoon tea på Bergdorf Goodman! Det ska bli en rolig upplevelse, ska tydligen vara väldigt lyxigt och det är på sjunde våningen just vid central park och vi har bokat ett bord emd utsikt över central park, ser fram emot det:)
 
Här är lite bilder som jag hade i mobilen, de kan ni ju få se:)
 
Tog en promenad i Central Park igår innan min klass, det var så fint! Fåglarna kvittrade och solen sken!
 
En bild från skolan, utanför en av studiosarna.
 
I tunnelbanan - on my way till Upper East side för rehearsal :)
 
FIka på mysiga Amys bread med Simon och Ana i söndags.
 
Från när jag tvättade i söndags.
 
Juste, det är ju alla hjärtans dag idag! Hoppas ni alla får en bra och kärleksfull dag med nära och kära. Själv firar jag den med en massa dans ;) Kram ♥
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Hejhej
 
Denna söndag ska jag ägna åt tvättning och dans. Ska strax gå iväg och tvätta och sen ska jag göra lunch och sen blir det nog en jazzklass i eftermiddag. Sen ikväll ska jag bege mig till Upper East side och repa med lite folk från skolan, till videon vi håller på att göra!
 
Gårkvällen spenderades också med dessa härliga dansmänniskor ;) Vi repade i några timmar och sen gick vi och käkade thaimat - mums!
 
 
Juste, i fredags snöade det en massa här, de kallade det för snöstorm och skolan stängde tidigare, men såå allvarligt var det inte direkt. Skulle inte kalla det storm, det snöade bara rätt mycket :) Jag tycker om det, igår sken solen och de var massa snö överallt, så fint! Känns som hemma, riktigt vinter ;)

 
 

Columbia university

Kategori: Allmänt

Igår mötte jag upp Ana på Columbia university och så visade hon mig runt där på området. Det var jättefint campus! Kändes som jag gick runt i någon amerikansk film ;)
 
Här får ni se lite bilder därifrån.
 
 
 
 
 
 
 
 
Just nu sitter jag i soffan och kollar på Forrest Gump som går på teve. Har haft tre klasser idag pilates, balett och contemporary. Kom hem till lägenheten vid halv åtta och då var jag superhungrig så gjorde middag direkt som jag just ätit upp! Kycklingsallad till varmrätt och sen åt jag lite banan, äpple och mandlar tillsammans med vispad grädde och kanel till efterrätt, mums så gott!
 
Skönt med en lugn kväll, imorgon blir det dans och sen på kvällen ska vi repa med Amys piece (som vi förhoppningsvis ska hinna filma innan jag åker hem så den kanske ni får se sen!). Sedan har jag, Ana och Karianne planer på att gå ut! Kul!

Ge aldrig upp!

Kategori: Allmänt

När jag gick in nu här på bloggen för att skriva ett inlägg så upptäckte jag att det var flera dagar sen jag skrev det senaste inlägget, det känns som det var igår! Tiden går så fort. Ibland känns det som den går för fort!
 
I alla fall så MÅSTE ni bara kolla på den här videon, den är så inspirerande och härlig! Bara så bra! Jag har haft en underbar med kväll med Karianne och Ana, vi lagade middag här hos mig och bara pratade en massa, sedan gick jag in på facebook och såg den här videon. Den här kvällen har varit så bra och inspirerande. Allting är möjligt! Ge aldrig upp ♥
 
 
 
 
 
 
 
KRAM till er alla!
 
 

Söndag 3 februari

Kategori: Allmänt

Goddag,
 
sitter och äter en sen frukost och städar lite och lyssnar på musik. Lugn och skön morgon/förmiddag.
 
Idag står detta på schemat:
  • Jazzklass (jumps and turns!)
  • Middag med Karianne och David
  • Dana Foglia show
 
Härlig söndag!!
 
 
 
 

I love New York

Kategori: Allmänt

Sista veckorna här i staden och det känns tråkigt, kommer verkligen sakna den här staden! Har ju som hunnit skapa mig ett hem här under den här tiden och lärt känna många människor så det känns tråkigt att lämna. Så glad att jag tog chansen och åkte hit. Vill komma tillbaka, snart!
 
I alla fall, här är lite vardagsbilder från den gånga veckan som jag hade på telefonen.
På väg hem en kväll, inne på gatan rakt fram, just efter Starbucks, bor jag.
 
Frukost en dag:)
 
En bild som jag tog från vår trappuppgång, vi har en basketplan på bakgården, rätt ofta som det är gäng där och spelar :)
 
En bild som jag tog just utanför vår trappuppgång, igår var hela gatan full med lastbilar med typ hytter där stod olika namn. Lastbilarna var från Universal studios så jag tänker att det måste ha varit nån filminspelning eller nåt här igår. De var borta imorse, hann aldrig få reda på vad det var!
 
Den här bilden tog jag idag när jag var ute på stan och gjorde lite ärenden :)
 
Idag har jag vilodag, välbehövligt. Har redan tagit 17 dansklasser den här veckan. Ska ta en till imorgon har jag tänkt men det är den sista för veckan. Ikväll ska jag möta upp några andra från BDC och dansa. En tjej har en koreografi som vi ska träna in tillsammans och sen videofilma.
 
Nu ska jag se ett avsnitt av Suits och sen ska jag börja göra mig i ordning för att åka till Upper East side, där vi ska dansa sen!
 
Kram!