Malin Eriksson

Uppsala!

Kategori: Allmänt

Uppe med tuppen ;) har inte sovit mycket inatt.. men det var en riktigt kul kväll igår och nu är jag taggad för att åka till Uppsala och fira Valborg med fina vänner! 



Nu ska jag packa det sista innan taxin kommer! Ha en bra söndag :)

Ut i finvädret!

Kategori: Allmänt

Har suttit och pluggat på förmiddagen och nu ska jag och josse bege oss ut i finvädret! Lovley ;)





Torsdag 26 april

Kategori: Allmänt

Har varit riktigt grått och trist väder idag, men jag har ändå haft en bra dag :) Föreläsning på morgonen, sedan lunchmöte med Diplomeringen. Efter det åkte jag och tränade på Iksu, sprang 5 km och körde styrke i 30 min, så härligt pass!!

Nu på eftermiddagen har jag suttit och pluggat, har ju tenta nästa fredag så är slutspurten nu ;) Nu ska jag göra lite middag och sen kommer Emma och Kajsa över för möte hela kvällen lååång!



Ha det bäst <3

pluggeliplugg

Kategori: Allmänt

Har suttit vid datorn hela kvällen.. Pluggat, fixat med diplomeringen och diverse annat. Allt kanske inte har varit lika seriöst som plugg dock :p

Nu ska jag i alla fall sova. Imorgon står skola, lunchföreläsning om utlandsstudier och möte med Diplomeringen på schemat! Och så ska jag och josse på middag hos frida kvällen! :) Ska bli myyyysigt! och kul att äntligen få se hur hon bor :)



Kram gonatt!

Hungergames

Kategori: Allmänt

Jag, joanna och josse har just ätit gomiddag, tacopaj - gott! :)

Nu ska jag och joanna snart fara iväg och se Hungergames på bio. Ska bli kul, läste ju ut den boken i London och började även på nästa bok i den serien! De är sjukt bra! Ska bli intressant att se om filmen är lika bra, brukar ju vara svårt att göra en bra film från en bok men vi får se :) Ska bli mysigt att gå på bio i alla fall.

Skynda skynda!

Kategori: Allmänt

Har slängt i mig lite fiskpinnar till middag och nu ska jag åka iväg för förfest och sen international pub!


solen lyser väldigt starkt här i köket :P

Ha en fin kväll <3

Pics from last week.. :)

Kategori: Allmänt

Var ju i Dundret över påsk, riktigt härligt!









Sedan bar det av till London med Blondie!!













Tisdag 10 april

Kategori: Allmänt

Har haft en jättebra påskhelg på Dundret. Åkt längdskidor till åke på toppen, åkt slalom och snowboard (upptäckte att snowboard är sjukt kul!!) och myst med släkt och familj.

Igår tog jag och mathilda tåget hem till Luleå och på kvällen såg vi Titanic 3D. Nu ska jag fortsätta plugga, ikväll tar jag tåget till Umeå och imorgonbitti går flyget till LONDON! :D




Påsk!

Kategori: Allmänt

Hej hopp så var det påsk ;)

I måndags målade vi påskägg med buddygruppen, den enda påskrelaterade grejen jag gjort i veckan :)

Ska åka till Dundret senare idag och vara där över helgen. På tisdag tar jag tåget ner till Umeå och på onsdagmorgon bär det av till London med min bästa finaste Blondie!

Mycket roligt att se frame mot :)



Glad påsk!

Snöstorm i umeå...

Kategori: Allmänt

.. inte så kul! Har därför inte satt foten utanför dörren idag.. Jag och josse har sett första Harry potter filmen, och snart ska vi se nästa. Det är en sådan dag idag.. har inte gjort nånting.

Igår var det lite bättre väder. Jag, josse och tove tog en prommis ner till stan och strosade runt och fikade. Väldigt mysigt :)



Köpte ett par fina skor också:)