Malin Eriksson

:)

Kategori: Allmänt

candi station - young hearts run free  :)

en låt man blir glad av!

sommar, sommar, sommar nanana-nana-nanaa!

Kategori: Allmänt

idag och igår har vart  riktigt regniga och gråa dagar... kan iof vara rätt mysigt :)
 men jag längtar ändå till sådana här tider :)




 
<3

sol och värme!

Kategori: Allmänt

just nu i sitter jag ute i solen med datorn i famnen, såå skönt att värmen kommer och sommaren är på väg.

första dagen i år som jag går barbent ute!

:D

lördag

Kategori: Allmänt

Idag har jag sprungit runt sjön, eller skurholmsfjärden heter det väl :P det var så himla sköönt! Jobbigt, mn skönt! :) Och så var det jättefint väder också. Det dåliga var att jag inte hittade mina hörlurar till mobilen så jag kunde inte lyssna på musik ): Men nu har jag bestämt mig för att införskaffa en ipod shuffle, den billigaste varianten av ipods och också den minsta så den passar nog när man tränar.

Ikv är det bio med fredrik som gäller :) vi ska se 17 again, haha. Det blir nog kul. Magda, tove och fia ska på samma bio så vi ses nog där, treeevligt! så länge sen man såg er! Eller ja inte tove, dig såg jag  ju igår :P mn ni andra ;)

nää, nu ska jag fortsätta skriva på mitt biologi-arbete....

see you later... 
  
 
;)

at school

Kategori: Allmänt

jag sitter på skolan tillsammans med ema :) och gör biologi... skriver om sarkomerer och filament och sånt, visst låter det spännande? ;)

igårkväll var jag hemma hela kvällen och det var skööönt. satt och pysslade med mathilda, haha :D och gick och lade mig ganska tidigt för ovanlighetens skull. Eller jag tror det blev rätt tidigt iaf :P

allt och inget

Kategori: Allmänt

jag är inte så bra på att skriva blogg. 

mn jag försöker iaf hålla mina kära vänner som läser detta uppdaterade på vad jag gör då ni inte träffar mig ;)

helgen kändes låång. i fredags var jag ut tsm med magda och tove, och angie från deras klass - rooligt! var så länge sen jag var ut med er! träffade fredrik ute, sov hos han till på lördag, mysigt mysigt som alltid:)  mn han vaknade upp på lördagen och hade typ kräksjuka eller nåt. INTE mysigt :(

I lördags fyllde jag 19 år! shit, jag börjar snart få åldersnoja! :O TACK, så hemskt mkt för de alldeles superfina inläggen på josses och fias blogg, det värmde verkligen att se =) och tack för i lördagskväll alla mina underbara tjejor! puss och kram till er!

i söndags lade jag undan en balklänning i boden :D hade med mig morfar och lena och mathilda som smakråd, haha. och jag hann även vara ute i finvädret på en promenad med j, m och s, det var riktigt sköönt!

idag hade jag beeptest i skolan! usch, vad jobbigt det är! mn så himla skönt efteråt, man får verkligen ta ut sig helt. kom bara till nivå 9. liten försärming sen i höstas, mn är ändå rätt nöjd.

en sista sak: Bli frisk fredrik!! bort med alla magsjukebakterier så jag kan träffa dig snart utan att bli magsjuk!

goodnight, sleep tight ;)

vimmelbild från i fredags :)
vimmelbild från i fredags =)

onsdag

Kategori: Allmänt

min onsdag i korthet:

miljödebatt på morgonen i stadshuset, sen en sväng in på bal-klännings-affären vid skolan på väg till skolan. (jag kommer aldrig hitta nån balklänning!! aargh, blir galen på att alla är så fula! )  på skolan fick vi se våra nykläckta kycklingar! så söta! :D sen hem, dansträning och sen en sen men jättesupergod middag - pappas saffranfisksoppa, mumsfilibabba ;)

imorrn ska jag på boxning på helex med fredrik och josse, ska bli kul :D

gonatt :)