Malin Eriksson

Torsdag

Kategori: Allmänt

Började på nytt moment idag, makroekonomi, tror det blir en intressant kurs. Ska fara iväg på ett bodypump-pass nu och sedan blir det volleyboll :) Ska bli kul! Spenderar hela kvällen på iksu;)

Ha en bra kväll <3

Mot luleå!

Kategori: Allmänt

Mitt i tenta-stressen beger jag mig hem till Lule några dagar! :) Ska bli så mysigt att träffa familjen och vännerna där hemma! Men kommer nog få plugga en del också eftersom tentan är på onsdag.. Men det ska nog gå att få ihop:)

Nu ska jag packa min väska med det jag ska ha med mig hem, sen ska jag sova. Har föreläsning och gruppövning imorgon + lunchmöte om nån grej som jag inte vet riktigt vad det handlar om än men det blir nog trevligt! :)

SEN, då sätter jag mig på bussen hem. Om jag hinner med den tidiga bussen ska jag, mathilda och pappa dessutom gå på teater imorgonkvälll när jag kommer hem, det är inte varje dag man går på teater så det blir roligt!


Åh, vad jag längtar efter att mysa med den här lilla älsklingen! <3

Kvällsfika

Kategori: Allmänt

Har kommit hem från träning för ett tag sen, körde aerobic dance och gym (mage, rygg, axlar) med Anna :) Jätteskönt! Nu sitter jag och äter lite kvällsfika i form av lchf-bröd med korv och ägg på, mums!

Pluggsöndag

Kategori: Allmänt

Klev upp kl. 8 idag (!) och satte mig vid köksbordet för att plugga. Sen har jag faktiskt ägnat en ganska stor del av dagen med näsan i böckerna :P Har även hunnit med ett bodypump med Frida osm instruktör!! Åh, så kul att hon har flyttat hit till Umeå så jag kan gå på hennes pass och träffa henne lite då och då :D

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen tänkte jag och Tove se en film och sen ska jag se "Partaj" som är på fyran ikväll :) Blir en riktigt tv/film-kväll i soffan ikväll :) Mysigt!


weheartit.com


Ha en bra kväll :)

Hemmakväll

Kategori: Allmänt

Spenderar denna lördagkväll ensam i soffan, och det är såå skönt! Exakt vad jag behövde denna kväll, lite ensamtid. Lyssnar på musik, läser lite bloggar (hittade en jätteinspirerande och bra blogg: http://blogg.veckorevyn.com/lalife/) och målar naglarna. Ska se på en film snart och smaska på vindruvor och nötter. Mmm gott!

Har sånt himla ressug just nu. Vill ut i världen! Måste hitta nån som vill följa med mig i höst!!









Löördag

Kategori: Allmänt

Skulle ju plugga hela dagen idag, men när det är så fint väder ute som det är idag så går det bara inte att sitta inne! Jag och Tove ska ta en prommis ner till stan och jag ska inviga min vårjacka! :D Åh, så härligt med vår och sol! Jag får plugga ikväll istället.. :)

Sunny day!

Kategori: Allmänt

Pluggar med bästa Emma på café :) mys!

Snart helg igen

Kategori: Allmänt

Veckorna går så himla fort! Känns som det nyss var helg och nu är det snart helg igen :)

Imorgon ska jag och emma plugga tillsammans på bibliotekscafet i stan på förmiddagen, sen har jag lunchmöte med buddiesarna kl.12, sen blir det mer plugg på skolan fram till kl 17. Efter det ska jag hem och "slänga ihop" en skagenröra som jag ska ha med till vår international dinner vi ska ha imorgonkväll! Jag har bokat kvarterslokalen här där vi bor och jag tror det kommer bli riktigt kul!



Nu: duschen och sen sängen. <3

Onsdag 14 mars

Kategori: Allmänt

Sitter hemma och pluggar på förmiddagen, väldigt skönt med en lugn förmiddag :) I eftermiddag ska jag joina ettorna, alltså Josses klass, och göra en "datalabb" med de som jag missade förra året när jag hälsade på josse i USA :)

Jag hoppas att vi blir klara i tid så att jag hinner till min dans sen! Ikväll ska jag plugga och se på Grey's!

Här är två bilder på mina söta roomies från när de löste korsord igårkväll ;)



Ytterligare ett svar till Fröken Nyström

Kategori: Allmänt

Fröken Nyström,

jag vill hävda att denna Sean Banan är en oerhört talangfull och sofistikerad samt välkänd artist. Därav ett mycket väl genomtänkt val av musik en vacker tisdagskväll som denna. Dock anser jag att ni frångår det egentliga ämnet genom att ta upp denna fråga.

Jag tar detta som att ni upplever det som en alltför privat fråga att disuktera edert mentala tillstånd. Därav avböjer mig härmed och hälsar att jag oavsett vilket mentalt tillstånd ni befinner er i hyser stor kärlek till eder!

Med vänliga hälsningar,

Fröken Eriksson

Svar på tal

Kategori: Allmänt

Av anledning att fröken Nyström tagit vår privata angelägenhet till allmänheten känner jag nu ett behov av att svara på detta och även jag tager därav nu detta till en offentlig nivå.

Jag är närmast förnärmad av att ni, fröken Nyström, anklagar mig för att påstå att ni behöver psykisk hjälp. Det enda jag som ödmjukast antyder är att ni skulle behöva bli bättre på att planera eder tid! Ni måste inse att ert studerande till tentamen nu även har blivit en angelägehet för andra i eder närvaro!

Väl mött,

Fröken Eriksson

Middag!

Kategori: Allmänt

Kom hem för ett tag sen från ett gympass på Iksu, for dit direkt efter skolan. Det är som bra att iksu ligger på vägen hem, det går fort att svänga förbi där då ;)

Nu ska Gustaf strax komma över hit, så ska jag, josse och han planera lite marknadsföringsevent :) Och så ska vi göra kycklingwok till middag! Länge sen sist!

Ha en bra kväll :)




Dansaerobics!

Kategori: Allmänt

Har just kommit hem från ett pass på Iksu md dansaerobics och lite styrke för mage och rygg, sedan satt jag och stretchade ett tag i väntan på att josse skulle bli klar med sitt iw-pass:) Nu ska jag göra mig nåt kvällsfika och sen se lite på teve tror jag :)

Imorgon blir det plugg för hela slanten, plugg hemma på förmiddagen och föreläsning på eftermiddagen!

Kram!





söndag 11 mars

Kategori: Allmänt

Herrmiddagen igår var grymt rolig! Men phu, vad trött jag var framåt kvällen alltså... Så skönt att sova inatt och tog sovmorgon till typ tio också, det var länge sen sist! :)

Resten av dagen idag har jag inte gjort mycket, jag har pluggat inför duggan imorgon (får se hur den går..) och så har jag varit och handlat och gjort em jättegod currykycklinggryta med blomkålsris, MUMS!

Nu har jag myst ner mig i soffan och ser på Taken på fyran. En riktigt bra men hemsk film :/

Kram på er!



lördag

Kategori: Allmänt



Jag sitter och gör mig i ordning för att snart fara iväg och vara med på Herrmiddagen! Jag ska stå på en av aktiviteterna :) Ska bli roligt!

Igår var en lugn och skön fredagskväll. Joanna, Anna, Emma och Bella var här och vi gjorde fruktsallad och såg på film. Vi såg The dark knight, den är rätt bra, men inte lika bra som jag kom ihåg. Heath Ledger är ju iaf grym!

Aja, nu ska jag äta lite, packa det sista och sen bege mig :)

Kram <3

älskade vårvinter

Kategori: Allmänt









Dagarna hemma i helgen bjöd på strålande sol och bara några få minusgrader. Superhärligt och därför var vi ute mycket :) på lördagen var i stugan och grillade hamburgare och på söndagen var jag, mamma och mathilda och ayla ute i lövskär och promenerade :) Väldigt mysigt!

Kom tillbaks till Umeå först på tisdagmorgon, alltså igår:) hade föreläsning i mikroeknomin och sedan tränade jag cardio training på kvälllen! Det känns i benen idag alltså, men det är skönt!

Nu ska jag fortsätta plugga fram till kl nio då det är dubbelavsnitt av mitt favvoprogram, Greys anatomy ;)

Freeedag, plusgrader och strålande sol!

Kategori: Allmänt

Härlig dag! Sitter framför nyhetsmorgon med en kopp te och datorn i famnen. Pluggar lite, kollar lite på nyhetsmorgon. Och har en tvättmaskin igång också! Bra start på fredagsmorgonen ;)

Ska in till skolan vid lunch och har föreläsnning kl 13. Sen sätter jag mig på bussen hem till Luleå! Ska bli mysigt! Hoppas på fint väder så man kan vara ute i solen :)

Älskar att våren verkligen är på gång nu, längtar till varmare tider!