Malin Eriksson

insparken med Ibiza avklarad!

Kategori: Allmänt

vet att jag varit dålig på att skriva här i bloggen som jag sa att jag skulle göra när jag kom hit till umeå. så nu tänkte jag berätta lite om min första tid här - insparken. :)
i umeå kallas det inte nollning utan inspark, och vi nya studenter är inte nollor utan rookies ;) mkt bättre! vi har blivit indelade grupper alla som går civilekonomprogrammen. MIn grupp heter Ibiza och vi har en svinbra grupp, bra faddrar och rookies :) har träffat folk från hela sverige, bara en från lule än så länge. ikv har jag just kommit hem från Rosa festen, rosa är ekonomernas färg så idag var temat Rosa! alla var klädda i rosa, de flesta hade verkligen gått all-in :) igår var det grisfest, alltså chartertema, så solbrillor och shorts på!
har tyvärr inga bilder eftersom jag alltid glömt min kamera..
imorgon flyttar min "roomie" in, så det blir spännande, slipper jag vara helt själv här i lägenheten :) imorgon är även första lediga dagen som jag har sen jag kom hit, ska bli skönt, har knappt hunnit vara hemma nåt de här dagarna. phu! tänkte ta mig till iksu imorrn och köpa kort där :)
kram på er alla där hemma, saknar er.

kebnekaise

Kategori: Allmänt

vi kom aldrig upp till toppen.. men vi kom upp till Björlings glaciär på ca 1500 meters höjd. Vi hade alltså en bit kvar till toppen, hade det roliga kvar med glaciärvandring och klättring, men det blev alldeles för dimmigt så vi var tvungna att vända. Tråkigt, men jag kommer komma tillbaka och försöka igen!
på väg mot kebnekaise fjällstation, 2 mil vandring!
vid vårat tältläger
på väg mot toppen!