Malin Eriksson

måndag

Kategori: Allmänt

idag var jag och jenny lite smått nostagliska och for till kungs! om man nu kan kalla det nostalgiskt. det var ju ändå inte så länge sedan vi faktiskt hörde hemma där. vi åt i matsalen, makaroner och korv - så gott! Skolmaten är bra! och sen for vi på spinning 45 på inpuls:) det var roligt, känns så himla skönt efteråt! :D

efter det gick jag lite på stan och köpte en väska, stickers till lagboken och nå andra småsaker. Sen träffa jag mamma på stan, av en slump, och hon var så snäll och bjöd mig på en fika på Waynes :)

nu ska jag strax iväg på träning, känns lite jobbigt för jag är så trött. Men fredrik ska hämta upp mig sen så jag har det att se fram emot :)

ha det bra!


new blog, new life!

Kategori: Allmänt

haha, yeah. :)

sitter just nu och försöker hålla mig pigg och sysselsatt i väntan på att fara till jobbet. 00.30 börjar jag. och imorrn jobbar jag 15-22. känns tungt och jag skulle eg. behövt använda morgondagen till att plugga. Men icke det! har förgäves försökt hitta nån som vill jobba mitt pass imorrn men ingen kunde :( MEN; money, money, money ;) den ska jag nynna på på jobbet! ;) 

nu ska jag dricka lite te. det kanske kan ha en lite uppiggande effekt? när man inte gillar kaffe. =)

ciao!