Malin Eriksson

Hemavan imorgon!

Kategori: Allmänt

Just nu lyssnar jag på musik, dricker te och packar för fullt! Imorgon bär det nämligen av till Hemavan. Det ska bli jättekul att få åka skidor och bara vara i fjällen! Var så länge sen sist!

I helgen var jag på min kusins bröllop och det var bland det finaste jag varit med om! Åh, så romantiskt och vackert :)

Nu ska jag fortsärra packa ett tag och sen ska jag och Tove på bio, vi ska se den nya svenska filmen.. nu kommer jag inte på vad den heter men det är någon komedi i alla fall men de killarna som brukade vara med i Hey baberiba :)







Bilder från Dundret förra vintern. Åh, så härligt det ska bli att vara i såna här miljöer igen :)

Lugn kväll i soffan

Kategori: Allmänt

Det har jag ikväll och det är såå skönt! Så härligt att bara sitta i soffan och ta det lugnt efter en fullproppad vecka :)

Imorgon kommer familjen hit och vi ska gå på bröllop - den första gången jag går på bröllop!! Åh, ska bli jättekul :)

Hoppas ni har en bra kväll!



Nu ska jag gå och se om det finns något gott i kylen........ *hoppas hoppas* ;)

off to school

Kategori: Allmänt





På schemat idag:
  • Föreläsning Nationalekonomi
  • Möte med prjektgrupp diplomeringen
  • Övningslektion i nationalekonomi
  • Info om utlandsstudier
  • CV-granskning
.. sedan hem för en lugn kväll i soffan, kanske lie plugg, om jag orkar :)

Ha en bra dag!

Iväg och DANSA!!

Kategori: Allmänt

Äntligen ska jag få dansa igen! Jag längtar, ska bli så kul! :D Kommer nog dock ha tappat rätt mcyket så kommer få kämpal, men kul ska det i alla fall bli!





Lång dag..

Kategori: Allmänt

Var på skolan 7.30 imorse för frukostmöte med alla som ska vara gruppledare i buddyprogramme. Efter det mötte jag upp Frida och följde med henne för att leta upp vägen till Vårdvetarhuset där hon skulle ha upprop :)

Sedan har jag haft föreläsning i Nationalekonomi från 10-16. Blir nog en intressant kurs men mycket plugg! Sedan fort hem, laga mat och 18.30 buddymöte igen och träffa buddygruppen för första gången (bara svenskarna). Jättebra grupp, är taggad! Kommer bli en kul termin :D

Nu sitter jag med en tekopp i soffan och ser på Guldbaggegalan :)


Jag och Anna i fredags :)

Kul i snön!

Kategori: Allmänt







Vi passade på att leka lite och värma oss vid brasan i snöborgen i stan igårkväll när vi väntade på bussen hem efter bion :) Väldigt roligt tycker jag att de byggt upp en stor snöborg mitt i stan.

Snart kommer Frida hit och ska göra sig hemmstadd här hemma hos oss! Hon ska nämligen börja plugga här i umeå men får inte tillgång till sitt boende förrän nästa helg så tills dess bor hon då hos oss! Ska bli jättemysigt :D




Let's go travel together

Kategori: Allmänt



















Någon som vill följa?:)

Ikväll blir det bara en kort resa till Tomtebo för middag och sen buss til stan för bio, alltid något ;)

lite fler bilder från stockholm

Kategori: Allmänt

Stockholmshelgen förra helgen var så mysig och bra på alla sätt och vis så ni får lite fler bilder därifrån ;)








<3 <3 <3



Nu ska jag fixa lite snabb middag så jag hinner äta innan några från klassen kommer över vid sju! :)

Umeå 2014

Kategori: Allmänt





Var på morgonpasset på Rex imorse, 7.30 - 9.00. Två personer från projektgruppen för Umeå 2014 vad där och föreläste. Det var jättekul att höra om, Umeå är ju utvald till Europas kulturhuvudstad 2014!, så det var det föreläsningen handlade om. Tror det kommer bli riktigt bra, en grym marknadsföring för inte bara Umeå utan hela Sverige :) Och året innan, alltså 2013 ska de fara ut på en turné i Europa tillsammans med Ishotellet för att marknadsföra det.



Efter det satte jag mig på bibliotekscaféet inne i stan och började läsa i en bok till nästa kurs som börjar på måndag, nämligen mikroekonomi, tills Hemmakväll öppnade kl.11. Vi ska ha lite filmkväll här hemma ikväll, det är ju popcornens dag idag;), så jag hyrde två filmer till det!

NU ska jag ta tag i rapporten jag håller på att försöka färdigställa om gruppsykologi..! Bli rnog att ägna eftermiddagen åt det!

kram <3



Lite inspiration.

Kategori: Allmänt



Så här ser kvällen ut på istidsgatan denna tisdag..

Kategori: Allmänt




.. väldigt socialt!!

(och visst är bilden på Ayla fin som jag satt upp?:) )

 

Stockholm

Kategori: Allmänt

Hinner slänga upp lite bilder från Stockholm innan jag far till Iksu och spinnar ;)




God middag första kvällen!

'
Här bodde vi :)



Även fast vi missade dansföreställninge pga försenade flyg (..) så hade vi ändå en supermysig helg! <3 SÅ härligt att få spendera lite tid med lillasyster!:)



Mot helgen och Stockholm

Kategori: Allmänt

Nu ska jag strax promenera till skolan och sen har jag bokat taxi direkt från skolan för att hinna till flyget i tid!
Puss och kram!

Fix i lägenheten :)

Kategori: Allmänt

Vi fortsätter fixa i lägenheten! Idag har vi bytt gardiner och matta. Mattan från mitt rum lade vi i vardagsrummet och mattan som var i vardagsrummet tog jag till mitt rum, blev betydligt bättre än innan! Nu spånar vi vidare på vad mer vi vill fixa här... :)






Torsdag 12 januari 2012

Kategori: Allmänt

Såhär ser min utsikt ut just nu..


Ska skriva ett tag till på den här rapporten sen ska jag ta en promenad till skolan och göra lite saker. Ska bli skönt att komma ut en sväng. Blir kanske träning senare ikväll, annars är denna dag ganska så händelselös. Jag ska försöka komma framåt i detta rapportskrivande!

Ha det bra :)

Onsdag 11 januari 2012

Kategori: Allmänt

Dagens skola avlsutad! Eller ja inte riktigt, föreläsningarna är över för dagen men nu ska jag sätta mig med en rapport som ska skrivas. Har inte börjat än, hatar att börja på rapporter.. Det går så segt, går enklare när man väl kommit igång. I alla fall, det är det jag ska roa mig med nu!

Ikväll står tvätt och träning med bästa Elin på schemat!

Tiil helgen Stockholm!! Wiee, vad jag längtar..... !!


Jag, blondie och Sofhia på trettondagsafton <3 Saknar er, mina fina tjejer!

Promenad i mitt fina vinterland!

Kategori: Allmänt





Nu ska vi göra en stooor kycklingwokgryta här i lägenheten :) Sen ska jag på Sh'bam, ett nytt danspass här på IKSU. Ser fram emot det!

Fint va? :)

Kategori: Allmänt

Jag och Josse fixade lite i lgh igår, detta är resultatet!











Hur ska detta gå!?

Kategori: Allmänt

jag saknar redan ihjäl mig efter min fina syster!!

Tillbaka till Umeå

Kategori: Allmänt

Idag sätter jag mig på bussen tillbaka till mitt kära Umeå:) Har varit en såå härlig ledighet här hemma i Luleå men det ska ändå bli skönt att komma tillbaka till vardagslivet. Men jag kommer sakna många människor, och en viss hund:) Min lilla älskling!








off to work!

Kategori: Allmänt

Sitter och äter frukost och ska snart fara iväg till jobbet. Efter jobbet bär det av till Sofhia för lite festligheter! :)


Hittade bilder igår från när jag, mamma, pappa och morfar och lena var på matlagningskurs i somras, hade inte sett de bilderna tidigare:) och i brist på annan bild, fick det bli denna även fast det inte alls har med något att göra;)

onsdag 4 januari

Kategori: Allmänt







Jag och syrran leker med photobooth! Nu ska jag fara in till stan och möta upp Jenny, ikväll blir det middag hos henne och sen ska jag och Sofhia gå på hennes spinningpass! Det sa bli kul! Hon är den bästa instruktören ;)