Malin Eriksson

måndag

Kategori: Allmänt

idag har jag tagit en lång sovmorgon, med ett litet avbrott för att skjutsa mathilda till skolan :P men det var skönt att gå och lägga sig igen sen :) sen så åt jag lunch med matihlda på sushibar, vi delade på en sallad och en sushi, mums!

ska iväg senare och träna med bästa jenny och sen ska jag och fredde laga finmiddag och efterätt :) imogron bär det av tillbaka till umeå igen och på onsdag börjar jag mina lektioner på balettakademin! kul!

det var väl en liten update om vad som händer just nu,

kram <3

jag och mathilda julpysslade innan jul :)

nyår i dundret

Kategori: Allmänt





spring

Kategori: Allmänt

idag börjar vårterminen! :) härligt att lämna hösten bakom sig och se fram emot våren och sommmaren :)

i helgen har fredrik varit här och det har varit underbart! joanna bestämde sig för att åka hem till söderhamn i torsdags så då passade dert ju perfekt att han skulle komma och hälsa på. vi har bara tagit det lungt och myst, och i lördagskväll var vi på bio och såg the tourist med angelina jolie och johnny depp, den var rätt bra :)

igår var jag och provade på ett jazz-pass på balettakademin, det var ganska kul, men jag hoppas att den kursen jag har anmält mig till är roligare ;)

nu sitter jag här framför teven och ska snart börjar gå mot skolan :) vi börjar med eknomisk styrning idag.

en bild från londons tunnelbana :) framför OS-reklam!

kram!

tillbaks i umeå

Kategori: Allmänt

ojoj, vad länge sen det var jag skrev här.. har helt enkelt inte orkat / prioriterat det när jag varit hemma :)
nu är man tillbaks till plugg hela dagarna. har tenta på fredag och presentation av grupparbete imorgon :) så jag vet vad jag gör fram till fredag..
jullovet hemma har varit underbart! har hunnit vara mycket med fredrik och med familjen :) julafton spenderades med familjen och släktingar i boden hos min faster lena :) julmat och julklappar blev det men dock ingen tomte :( tomten försvinner som när småbarnen försvinner ;) nyår firade jag och fredrik med sofhia och tomas i dundret, så mysigt var det! vi spelade spel och åt jättegod mat och var på björnfällan vid tolvslaget! :) jag och och fredde åkte skidor under dagarna också men det skippade sofhia och tomas, de lekte med fighter istället, juste han glömde jag ju nästan nämna att han var med!
har bilder, men eftersom kameran är hos fredrik hemma i Luleå kan jag inte bjuda på några tyvärr!
bjuder på en bild på mig och justin timberlake istället, stötte på honom i London ;)