Malin Eriksson

Time runs too fast

Kategori: Allmänt

 
Hittade en så fin bild från förra fredagen då vi var ett gäng som gick ut :) Vi råkade hamna på ett ställe där det var Aisan night haha. Det var annorlunda men roligt! ;)
 
Nu är det bara två veckor kvar till exam week så nästa vecka blir mycket plugg. Men sedan är det nästan över! Så härligt. Ser verkligen fram emot att resa efter terminens slut. Och att mamma, mathilda, morfar och lena kommer hit i november! :) Åh, har så mycket att se fram emot! Fast samtidigt vill jag att tiden ska gå lite saktare, trivs så bra här. Vill inte att det ska ta slut!
 
I helgen planerar vi att åka till Geelong över dagen, det ligger inte så långt härifrån, tar typ två timmar med public transport. Sedan på söndag ska jag spendera dagen med en staff member från La Trobe University och hennes familj och en annan internationell student. Det är något som universitetet anordnar, att internationella studenter ska få spendera tid med en Australiensk familj. Det ska bli kul. Vi ska åka till Healesville Sanctuary, det är som ett zoo fast djuren är mer i deras naturliga milö. Bättre än zoo tror jag :) De är specialiserade på australienska djur så ska bli spännande att se.
 
Imorgon blir det skola hela dagen, från 9-18.
 
Hörs snart igen! :)
 

Kommentarer

  • A säger:

    Hej! jag blir lika glad varje gång det finns ett nytt inlägg från dig. Hej Hej! Längtar, o nu är en hel del av planeringen ordnad. Kram //

    2013-10-19 | 21:37:04

Kommentera inlägget här: