Malin Eriksson

Fraser Island

Kategori: Allmänt

De två senaste dagarna har vi varit på tur till Fraser Island som är världens största sandö. Det finns inga asfalterade vägar på ön utan bara sandvägar. Det var häftigt för man kör bara på sand hela tiden, det skumpade mycket och ibland körde vi fast, men det var roligt!

Vi badade i jättefina sjöar, det finns 42 (vad jag kommer ihåg att guiden sa) sjöar på ön, vi såg dingos och havssköldpaddor och hajar, vi såg ett gammalt skeppsvarv som spolades upp på land 1935 och ligger fortfarande kvar, resterna av det. 

Idag kom vi tillbaka till fastlandet och körde vidare ner till Noosa. Vi har just kommit tillbaka från en middag på stan här och ska nu sova vår sista natt i campervanen! Imorgon fortsätter jag och Anna på egen hand ner längs kusten. Vår lilla grupp skiljs åt, känns lite sorgligt

Två veckor kvar i Australien nu!! Aah, så konstigt! 

Här är lite bilder från Fraser Island, har de flesta på min kamera men några på mobilen iaf. Tyvärr bara från andra dagen då det var dåligt väder:/ det regnade en hel del, men det var fint i alla fall :) 







Kommentarer

  • Janne säger:

    Vi ses snart

    2013-12-13 | 01:05:38
  • [email protected] säger:

    Japp vi ses snart! Här i Vancouver är det också regnigt och så kallt att vi varit tvungen att länsa bagagen du skickade med oss. Tack för lånet av alla varma kläder!

    2013-12-13 | 02:23:17

Kommentera inlägget här: