Malin Eriksson

Hej hej hej

Kategori: Allmänt

Äntligen är de här! Mamma och mathilda kom i onsdagskväll, dock utan sitt baggage som hade blivit kvar i London.. Inatt vid typ halv 4 väcktes vi av att de ringde och stod nedanför dörren med väskorna. Vi fick springa ner och ta emot väskorna helt yrvakna, och dessutom blev han jag pratade med i telefon irriterad över att det tog några minuter eftersom vi var tvugna att ta på oss några kläder. Jag tycker det är så konstigt när företag gör så här, de har gjort ett fel och så ber de inte om ursäkt och de ringer mitt i natten och bara "kom ut nu! och ta era väskor! Skynda er då!". Väldigt konstigt att de kan göra så..
Inte någon service management i det företaget inte..
 
Jaja, nu har de i alla fall fått sin packning! Igår tog vi sovmorgon eftersom de kom fram hit så sent på onsdagkväll. Sedan besökte vi MoMa - Museom of Modern Arts. Efter det promenerade vi till Whole foods och handlade en massa mat och sen promenerade vi tillbaks till lägenheten.
 
På kvällen hade jag två dansklasser, jazz och waacking, och efter de gick vi ut och åt på en restaurang i närheten. Mysigt! Allt är bra förutom att mamma är sjuk och har tappat rösten så hon får skriva ner allt hon vill säga på papper haha :) Och jag får ta beställning åt henne på restaurangerna, de måste tro att hon inte kan engelska eller nåt haha.
 
Idag har vi inte riktigt bestämt vad vi ska göra, kanske Empire state building och lite shopping. Men det regnar idag så kanske tar Empire state builiding en annan dag. Först blir det alla fall frukost!
 

Kommentarer

  • Jossan säger:

    Hehe, hjärntvättad av SM? ;) Hoppas ni får det så kul i NYC nu!!!

    2012-12-21 | 22:15:30
  • malin säger:

    haha, något! har varit det sedan första service management kusen.. ;) Tack så mycket!!

    2012-12-21 | 22:50:21

Kommentera inlägget här: