Malin Eriksson

Great day today!

Kategori: Allmänt

Hejhej,
 
Idag har varit en sån bra dag! :) Har fått se en massa inspirerande dans! Först var vi och såg finalen av Urban dance league. Urban Dance League är en professionell "sport-liga" (sports league) av organiserade street-dancetävlingar och så har de även klasser och shower. Idag såg vi finalen som hölls här i New York. De tävlande lärde sig koreografin på scenen framför publiken och sen fick de dansa den direkt efter och den som gjorde det bäst vann! Så duktiga dansare! De lärde sig svåra koreografier utan spegel på väldigt kort tid framför publik, tänk vad svårt..!
 
Sen nu ikväll var vi och såg Professional semester showcase. Det är de som studerar programmet Professional semester på Broadway dance center (de är alltså riktigt duktiga, professionella dansare) som hade sitt avslutande framträdande. Jättekul att se! :) Man blir så inspirerad av att se duktiga dansare!
 
Igår dansade jag hiphop och sen gjorde jag, Ana och Alex middag hos Alex som bor i Harlem. Jättemysig lägenhet och sjukt god mat fick vi till! Mexican chickenwraps, yummie!
 
 
 

Kommentarer


Kommentera inlägget här: